Girta klaipėdietė apgadino kelis automobilius ir spruko: nuotykiai baigėsi areštinėje | KaunoDiena.lt

GIRTA KLAIPĖDIETĖ APGADINO KELIS AUTOMOBILIUS IR SPRUKO: NUOTYKIAI BAIGĖSI AREŠTINĖJE

Šeštadienį vakare girta moteris pietinėje Klaipėdos pusėje, daugiabučių namų kieme, vairuodama apgadino kelis svetimus automobilius ir pabėgo iš įvykio vietos.

Skuzdėlyną primenančioje siaurų kiemų pilnoje Žardininkų gatvėje šeštadienį apie 20 val. žmonės girdėjo policijos sirenas. Pareigūnai ieškojo „Hyundai Tucson“ vairavusios moters, ji bandė slėptis namuose.

19.56 val. šis automobilis Žardininkų gatvėje taranavo stovinčią mašiną, ši nuo smūgio pajudėjo į priekį ir atsitrenkė į dar vieną prieš ją stovėjusį automobilį.

Tai buvo tik 45 metų moters nuotykių pradžia. Bandydama išvažiuoti iš minėtos avarijos vietos ji kliudė dar vieną automobilį, bet ir čia nesustojo.

Išvažiuodama į Žardininkų gatvės į Statybininkų prospektą vairuotoja nebesuvaldė savo transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio, rėžėsi į kelio ženklą ir jį išvertė.

Vairuotoja tikėjosi, kad visi šie nuotykiai jai neturės pasekmių ir nuvažiavo namo.

Netrukus policininkai rado jos namo kieme apgadintą „Hyundai Tucson“, moteris jau buvo savo bute. Patikrinę alkoholio matuokliu jos blaivumą pareigūnai užfiksavo, kad ji buvo girta (1,78 prom.). Naktį ši klaipėdietė praleido areštinėje.

Ši moteris šeštadienį buvo ne vienintelė įtarta vairavusi girta. 17.30 val. uostamiesčio Taikos prospekto gale, ties Kairių gatve, pareigūnai sustabdė automobilį „Opel Vectra“. Jį vairavęs 28-erių vairuotojas buvo girtas (2,13 prom.).

Be to, jis neturėjo teisės vairuoti mašiną, o automobilis dar prieš mėnesį buvo išregistruotas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS