Girti ir įsiutę: klaipėdietis su BMW spruko nuo policijos | KaunoDiena.lt

GIRTI IR ĮSIUTĘ: KLAIPĖDIETIS SU BMW SPRUKO NUO POLICIJOS

Girtas vairavo automobilį, pastebėtas policininkų bandė bėgti, o galiausiai įkliuvęs norėjo įbrukti pareigūnams kyšį. Tokia istorija šeštadienio naktį nutiko vienam klaipėdiečiui.

Uostamiesčio pareigūnai 1 val. Rambyno gatvėje pastebėjo automobilį BMW ir nusprendė jį sustabdyti.

Vairuotojas nepakluso ir padidino greitį. Greitai policininkai pavijo bėglį ir pareikalavo vairuotoją papūsti į alkoholio matuoklį. Prietaisas parodė 2,49 prom.

Supratęs, kuo jam gresia tokie alkotesterio skaičiai, 49 metų vyras pabandė situaciją taisyti senovišku būdu – ištiesė policininkams 185 eurus ir pasiūlė dar porą tūkstančių. Matyt, vyras pamiršo, kad pareigūnai ir patys yra sekami. Dabar jo laukia ne mažiau nei dvi baudžiamosios bylos ir dideli piniginiai nuostoliai. Turėtų būti konfiskuotas ir BMW.

Įkliuvo dar vienas

Tą pačią naktį, 0.47 val. Klaipėdos policijai buvo pranešta, kad kitą BMW, ką tik išvažiavusį iš greitojo maisto restorano Taikos prospekte, vairuoja neblaivus asmuo.

Pareigūnai patikrino šios mašinos vairuotojo blaivumą ir įsitikino – jis girtas, prietaisas parodė 1,85 prom.

Ir šis vyras pakliuvo į areštinę.

Šį savaitgalį uostamiesčio policininkai yra suplanavę ne viena reidą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

E.

BMW gera mašina bet deja mūsų šalyje jas renkasi 90% imbicilų ir nepilnapročių, o automobilio įvaizdis galutinai sugadintas

.

Bet kažkodėl, kai koks girtas senis su supuvusiu Opelius traiško žmones, Jūs taip nesiputojate, bet jei debilas su BMW- tai iškart uždraust... blablaba.. Debilai jūs žmonės

Chmmm

Ne bukų mėšlavežių pavydi kas, žmonių gaila. Arba traiško žmones, arba debilas už vairo- tai irgi jau šakės, žlugęs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS