Girtas vairuotojas po avarijos bandė užsukti alkoholio butelį | KaunoDiena.lt

GIRTAS VAIRUOTOJAS PO AVARIJOS BANDĖ UŽSUKTI ALKOHOLIO BUTELĮ

  • 6

Pirmadienį po pietų Šilutės rajone girtas vairuotojas sukėlė avariją ir įlėkė į griovį.

Tarp Šilutės ir Saugų, ties tiltu per Tenenio upę, girto vairuotojo automobilis „Peugeot“ pasivijo „Mercedes-Benz“ ir trenkėsi į automobilio galą.

Abi transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio.

Trys žmonės išvežti į ligoninę, o avarijos kaltininkui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – net 2,77 prom.

Įvykio liudininkai užfiksavo, kai po avarijos „Peugeot“ automobilio keleivis išlipo iš mašinos, tačiau sunkiai orientavosi aplinkoje ir vėl sėdo į keleivio vietą. Girtas vairuotojas tuo metu sėdėjo prie vairo ir bandė užsukti alkoholio butelį.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

gyventoja

IŠKASTRUOTI TĄ NEVA VAIRUOTOJĄ

Anonimas

Tai aciu devui kad nekas nezuvo nes per tokius izgamus urodus vadinamus kieliu gaidelius buna kad zusta nekalti zmones reikia su tokeis kovoti taip pagavai girta uz vairo ulitizuoti viena kita tada gal pagalvos ir pabijos nes beviltiska su tais pijokais kovoti kaip sakoma akis uz aki!!!

vot teip

Neturtinei žalai atlygint,draudiminė gyvybės suma pakilo nuo 5000 penkių tūkst. iki 1000.000 vieno milijono euro pasamdžius gerus advokatus,galim smarkiai papurtyt draudimo įmonių piniginę,kad prisiteist eismo įvykio metu patirtą žalą sveikatai,išvada,privalomas auto draudimas neišvengiamai brangs,tereikia precedento,kai žuvus žmogui eismo įvykio metu,teismas priteis žuvusio giminėms šimtatūkstantinę kompensacija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS