Itin žiauriai nužudė, nes draugas atsisakė toliau gerti | KaunoDiena.lt

ITIN ŽIAURIAI NUŽUDĖ, NES DRAUGAS ATSISAKĖ TOLIAU GERTI

  • 3

Nė du mėnesius netrukęs ikiteisminis tyrimas dėl bejėgiškos būklės žmogaus nužudymo Tauragėje – baigtas. Klaipėdos apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Jurijus Petuchovas bylą su kaltinamuoju aktu jau perdavė uostamiesčio teismui.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, itin žiauri egzekucija, pasibaigusi žmogaus mirtimi, įvyko šių metų birželio 9 dieną.

Kaip apklausos metu teigė pats kaltinamasis, konfliktas kilo dėl to, kad jo sugėrovas atsisakė toliau kilnoti taurelę. Nors išgertuvės kaltinamojo bute vyko visą naktį, jaunuoliui velnio lašų nepakako. Bylos duomenimis, supykęs jis ėmė nukentėjusįjį mušti. Įtariama, kad smūgius rankomis keitė smūgiai keptuve, lango rankena, spyriai kojomis. Nukentėjusiajam teko atlaikyti ne mažiau nei 98 smūgius, nukreiptus į įvairias kūno vietas. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, pusamžiam nukentėjusiajam buvo surištos rankos ir kojos. Visą egzekuciją kaltinamasis filmavo išmaniuoju telefonu.

Vyras dėl patirtų sužalojimų, mirė įvykio vietoje. Kaltinamasis, palikęs nukentėjusįjį savo namuose, persirengė ir autobusu išvyko į Klaipėdą. Atvykusį į uostamiestį jį pasitiko ne draugas, bet policijos pareigūnai, kurie nužudymu įtariamą jaunuolį sulaikė.

Kaltinamasis – nepilnametis, šiemet jam suėjo vos 17 metų. Tačiau jaunuolis už vagystes ir plėšimą, teistas jau 4 kartus. Šį kartą jis bus teisiamas už bejėgiškos būklės žmogaus nužudymą jį kankinant ir už neteisėtą laisvės atėmimą.

Byla su kaltinamuoju aktu rugpjūčio 2 d. perduota Klaipėdos apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kirvis

I duju kamera nenaudeli.

tai

Jei jau nesiorentuoja aplinkoj kaip gali priesinti,girtas gavo su keptuve,isvis apdujo,o museika jaunas,ne kart sedejes,o be to pusamzis diedas gal ir nebuvo museika,reakcija jau suletejus

Xcfvg

Nesuprantu ,kodėl nesipriešina mušami ,atgal reikėjo tvoti keptuve ,kad neatsikeltu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS