Įžūlumui nėra ribų: „Porsche“ skriejo 186 km/val. greičiu, BMW vairavo girtas vyras | KaunoDiena.lt

ĮŽŪLUMUI NĖRA RIBŲ: "PORSCHE" SKRIEJO 186 KM/VAL. GREIČIU, BMW VAIRAVO GIRTAS VYRAS

  • 5

Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai pirmadienį uostamiestyje vykdė greičio kontrolę. Pareigūnai nustatė net 35 KET pažeidimus, iš kurių vienas – neblaivus vairuotojas.

33 piliečiai viršijo leistiną greitį. Labiausiai pareigūnus nustebino automobilio "Porsche 911" vairuotojas, kuris Medelyno gatvėje, kur leistinas greitis 60 km/val., lėkė 186 kilometrų per valandą greičiu. Automobilį vairavo 1979 m. gimęs blaivus vyras.

Dar vienas greičio mėgėjas tądien surinko visą puokštę pažeidimų – 1980 m. gimęs "BMW X6" vairuotojas ne tik viršijo greitį, bet ir buvo neblaivus – alkoholio matuoklis rodė 1,04 promilės. Negana to, paaiškėjo, jog šiam asmeniui už greičio viršijimus jau atimta teisė vairuoti automobilį.

Kelių policijos tarnybos pareigūnai ir toliau vykdys greičio kontrolę Klaipėdos mieste ir Klaipėdos apskrityje, todėl prašo vairuotojus būti dėmesingais ir jokiu būdu nesėsti prie vairo išgėrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Juozas

Savo kiemą žiūrėkit ir baikit lot ant kitų dar nežinia kuom jus kvėpuojat

Kęstutis

Na tikrai dangstomi tokie nusikaltėliai, reik įstatymo viešint pavardes, matyt patys valdininkėliai bijo kad bus paviešinti.

Al-AS

O koks tau skirtumas kokia pavarde,koks tavo reikalas, jei tavo draugas ar artimasis tai papasakos, jei ne tai ir nereikia. Gyvenk savo gyvenima
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS