Jaunimo muzikos festivalyje Klaipėdos pašonėje – kvaišalai | KaunoDiena.lt

JAUNIMO MUZIKOS FESTIVALYJE KLAIPĖDOS PAŠONĖJE – KVAIŠALAI

Elektroninės muzikos festivalio, vykstančio Klaipėdos pašonėje, dalyviai sulaukė ypatingo policininkų dėmesio. Paaiškėjo, kad pareigūnai pagrįstai domėjosi, ar jaunuoliai nesisvaigina.

Penktadienį uostamiesčio stotyse buvo daug jaunų žmoni, jie domėjosi, kaip nusigauti į atokią vietą pietinėje Klaipėdos pusėje, kur prie marių visą savaitgalį vyksta elektroninės muzikos festivalis.

Pareigūnai į festivalio teritoriją atsivedė tarnybinius šunis, išmokytus ieškoti kvaišalų. Keturkojis 21 metų merginos kuprinėje užuodė kanapes. Maišelį su augalinės kilmės medžiaga pareigūnai paėmė tirti. Merginai festivalis tuo baigėsi, ji buvo sulaikyta.

Apie 23 val. renginyje besižvelgę policininkai pastebėjo, kai vienas juos pamatęs vyras kažką išėmė iš kelnių kišenės ir išmetė.

Paaiškėjo, kad 39 metų žmogus bandė atsikratyti dviejų suktinių su kanapėmis. Jis tai pat buvo išgabentas į policiją.

Šeštadienio naktį pareigūnai apžiūrėjo 31 metų vaikino kišenes ir rado paketėlį su baltais milteliais. Mažai abejonių, kad tai – narkotikai. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pirmąją festivalio dieną uostamiesčio policininkai pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl disponavimo narkotikais.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Debilu kraštas

Maladec sulaikėt narko baronus norejusius tiesiog patusinti feste, niekam netrukdančius. Policija dirba neten kur reikia.

auksinis skardas

21 amzius, kiek galima kentet, sudeginkit jau tos narkomanus ant lauzo

Sovietmetyje uzstrigusiems

Kaip taisykle ne kanapes yra pirmas zingsnis i narkotikus ar dar kur jus ten rasit, net ne tas pats alkoholis. Kaip taisykle, pirmas zingsnis yra tokie buki "viska ismanantys" nenusiseke tevai pezantys cia drasiai ir skleidziantys neapykanta. Tokiu gimdytoju vaikams atitrukus nuo juo jura iki keliu, o ziniu apie suaugusiu gyvenima nulis, nes tetis prie butelio moke tokiu savo tiesu kaip "rukysi kanapes -bus gejus".. ponai ir ponios padarykit paslauga vaikams ir visuomenei - atsijunkite interneta, nes vistiek jo nenaudojate savisvietai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS