Kuršių mariose dingęs žmogus nerastas | KaunoDiena.lt

KURŠIŲ MARIOSE DINGĘS ŽMOGUS NERASTAS

  • 6

Penktadienio pavakarę Kuršių mariose dingęs žmogus, kurio ieškojo kariuomenės sraigtasparnis, nerastas, pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM).

„Sraigtasparnio paieškos operacija virš Kuršių marių nutraukta 19.15 val., ieškomas asmuo nerastas“, – pranešė ministerija.

Anksčiau pranešta, jog kariuomenės Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras iš Bendrojo pagalbos centro gavo pranešimą apie Kuršių mariose skęstančius du civilius asmenis, kurie maudėsi šalia pramoginio katerio.

Į įvykio vietą išsiųstas Valstybės sienos apsaugos tarnybos budintis kateris, kuris ištraukė vieną asmenį.

Kito žmogaus paieškai iš II-ojo Paieškos ir gelbėjimo posto Nemirsetoje pakeltas Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis „AS-365 Dauphin“.  

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija pranešė, jog prie paieškų prisijungė ir uosto kateriai „Dangė“ ir „Zunda“.

Apie nelaimę uosto dispečeriams pranešta 16.29 val., informuota, jog iš pramoginio katerio, plaukiojusio Kuršių mariose už Kiaulės nugaros, dingo žmogus, sumanęs išsimaudyti.

Pasak KAM, sraigtasparnis grįžo į paieškos ir gelbėjimo postą Nemirsetoje, nelaimę patyrusių žmonių kateris parbuksyruotas į prieplauką.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>

Gerbiamieji XXI a. jau senokai.Manau tam,tokiam svarbiam reikalui puikiausiai pasitarnautu DRONAI.Uz , "malunsparnio 1h.kaina-savikaina,koks 20-30 dronu dirbtu darba,BET.Klausimas,ar "tarnybos" ant Lietuvos turi, isigijusios-sukurusios-nusamdziusios ,kad ir Latvijoje gaminamus ???Ar vis dar "kukuruznikas","pagalbininkas" ?

Skaitytojas

Atgrubnagių straipsnelis. AtA.

Žurnalistėliams

Kuršių mariose. O tikslia paaiškinti, nurodyti nesugebėjote ? Pardon, perskaičiau antrą kartą tekstuką ir kažkur pabaigoje radau: - "iš pramoginio katerio, plaukiojusio Kuršių mariose už Kiaulės nugaros.. Straipsnio pradžioje ar antraštėje nesugebate parašyti tikslesnės įvykio vietos? Skaitau ir galvoju - Kuršių mariose ??? Nida, Juodkrantė, Smiltynė ??? O čia pasirodo KIAULĖS NUGARA.... Užuojauta artimiesiems. Taip atsitinka esant trigubai situacijai - alkoholis, karštis, staigus atvėsimas (jei dar problemos su širdimi....Gal insultas...) AtA.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS