Karklės festivaliu pasinaudojo aferistai | KaunoDiena.lt

KARKLĖS FESTIVALIU PASINAUDOJO AFERISTAI

Nežinomi sukčiai išplatino netikrus bilietus į Karklės muzikos festivalį.

Žmonės internetu įsigijo bilietus, o atvykus į renginį paaiškėjo, jog jie negalioja, nes tai – klastotės. Tiek bilietai, tiek apyrankės buvo ne festivalio organizatorių pagaminti. Dėl šio sukčiavimo fakto pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Karklės muzikos festivalyje dirbo apie 100 policijos pareigūnų, per dvi dienas pradėta keliolika ikiteisminių tyrimų dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Ir nors įėjimo į festivalio zoną patikros poste kabo didžiausia iškaba, kokie dalykai renginyje nepageidaujami (prasta nuotaika, šaltieji ir šaunamieji ginklai, šunys, narkotikai, alkoholis ir sprogmenys), akivaizdu, jog kai kurie festivalio dalyviai nusprendė to nepaisyti.

Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė patvirtino, jog nė neįpusėjus pirmajai renginio parai, jau pradėta 10 ikiteisminių tyrimų dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis, o jas turėję asmenys sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Beje, antrąją renginio dieną pradėti dar penki ikiteisminiai tyrimai dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Nepaisant to, pareigūnai džiaugiasi, kad šių metų Karklės festivalis iš esmės buvo taikus.

Be to, policija pradėjo ikiteisminius tyrimus ir dėl suklastotų bilietų į renginį. Tokių nukentėjusių asmenų, pasak Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkės, buvo ne vienas.

„Žmonės internetu įsigijo bilietus, o atvykus į renginį paaiškėjo, jog jie negalioja, nes tai – klastotės. Tiek bilietai, tiek apyrankės buvo ne festivalio organizatorių pagaminti. Dar laukiame ir pačių renginio organizatorių duomenų, kokius nuostolius jie patyrė dėl šito fakto“, – teigė R.Stasiulaitienė.

Remiantis Karklės festivalio oficialaus puslapio duomenimis, bilietas trims dienoms be nakvynės į Karklės festivalį kainavo 48 eurus, 53 eurai – bilietas trims dienoms su nakvyne. Fano bilieto kaina – 83 eurai. Na o 10 vietų kambarys namelyje – 550 eurų. Kol kas nežinia, kokius iš šių bilietų išplatino aferistai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zelemunčikas

Policijos departamentas,vaikams gąsdinti,perrengė 100 dykaduonių.

man patinka:))

Ta, maza mergicka(policininke) su didele suniaka..ant povadele..Ir, tas vaikinas su alum rankoj.:))

Zelemunčikas

100 policijos užpakalių,valdo vienas protas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS