Kavinės ir grožio salono savininkas nuteistas už narkotikų platinimą | KaunoDiena.lt

KAVINĖS IR GROŽIO SALONO SAVININKAS NUTEISTAS UŽ NARKOTIKŲ PLATINIMĄ

  • 5

Klaipėdos teismas pustrečių metų laisvės atėmimo bausme už narkotikų platinimą nuteisė kavinės ir grožio savininką.

Iš kvaišalų pardavėjo taip pat konfiskuoti 945 eurai, skelbia uostamiesčio policija.

Byla dėl kokaino platinimo teismui buvo perduota pernai gruodį.

Ikiteisminį tyrimą policijos pareigūnai pradėjo 2018 metų vasarą, gavę duomenų, kad narkotines medžiagas galbūt platina pietinėje miesto dalyje esančios kavinės ir grožio salono savininkas.

60-metis klaipėdietis buvo sulaikytas, kai už 120 eurų Klaipėdoje gyvenančiam Rusijos piliečiui ir už 100 eurų dar dviem asmenims įtariama pardavė bendrai apie 3 gramus kvaišalų.

Kratų sulaikytojo vadovaujamos bendrovės patalpose ir bute metu rasta ir paimta apie 40 gramų kokaino. Prokuroro sprendimu apribotos kaltinamojo nuosavybės teisės į pinigus, galbūt gautus iš nusikalstamos veikos.

Ikiteisminis tyrimas dviem narkotikus įsigijusiems asmenims atskirtas ir užbaigtas supaprastinta tvarka, trečiasis įtariamasis atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą.

Teismo sprendimu iš asmenų paimtas kokainas sunaikintas, o už nupirktus 3 gramus asmenys privalės sumokėti bendrai 4 700 eurų baudų, 500 eurų laidavimo užstatą bei 1 000 eurų įmoką į Nukentėjusiųjų nuo nusikaltimų asmenų fondą.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

 

 

GALERIJA

  • Kavinės ir grožio salono savininkas nuteistas už narkotikų platinimą
  • Kavinės ir grožio salono savininkas nuteistas už narkotikų platinimą
  • Kavinės ir grožio salono savininkas nuteistas už narkotikų platinimą
  • Kavinės ir grožio salono savininkas nuteistas už narkotikų platinimą
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

M

Zenka tu kodėl apkalbi žmogu, ir čia grožio salunas prie kalifornijos balvonas tu, visi žino tą vietą bėt ten policija padėdavo jam

Zenka

Tai senas Armenas is kavines ararat,ribporte uz autoaibes

Baisu

Bausme juokinga ,paprastas narkuśa 10 metu gauna,o va ale verslininkas tik pora meteliu,tikiuosi tokius sprendimus priima teisejai ,kuriu vaikai po velena nuo narkotiku ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS