Klaipėdiečiai nebesivaldo: griebėsi peilio, demonstravo ginklą | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI NEBESIVALDO: GRIEBĖSI PEILIO, DEMONSTRAVO GINKLĄ

Pirmadienį nebuvo pilnatis, bet kai kurių žmonių poelgiai stebino nepamatuojama agresija ir net pavojingumu. Klaipėdiečių šeimoje viena girtaujančių moterų griebėsi peilio, kitur kaimynas teisę į ramybę ėmėsi ginti demonstruodamas ginklą.

Pirmadienį prieš vidurnaktį, apie 23.30 val., greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas ir policininkai skubėjo į vieną Sausio 15-osios gatvės namą.

Pagalbos telefono numerį surinko 32 metų moteris, ji pasakojo, kad mama ją sužeidė peiliu.

Pareigūnai abi klaipėdietes rado girtas. Nukentėjusioji, pagal alkoholio matuoklio rodmenis, buvo neblaivi (1,98 prom.), o 50-metė įtariamoji – dar girtesnė (2,51 prom.).

Dėl ko moterys susiginčijo ir kodėl griebėsi peilio, dar nežinia.

Jauna moteris sužeista nesunkiai, medikai suteikė jai pagalbą ir išleido gydytis ambulatoriškai.

Įtariamoji buvo išgabenta į areštinę, apklausa buvo įmanoma tik tada, kai ji visiškai išsiblaivė.

Kitas incidentas tą pačią dieną Klaipėdos senamiestyje įvyko todėl, kad kaimynams nepavyko susikalbėti geruoju.

Apie 18.30 val. prie vieno gyvenamojo namo Turgaus aikštėje 32 metų vyras nebeapsikentė iš jauno kaimyno automobilio sklindančios garsios muzikos. 20-metis vaikinas sėdėjo mašinoje su draugais ir klausėsi muzikos.

Dar nežinia, ar kaimynas prieš tai prašė patildyti arba išjungti muziką, bet policijai mašinoje sėdėjęs vaikinas pranešė, kad žmogus demonstruoja šaunamąjį ginklą.

Į nurodytą kiemą labai greitai atvažiavo policininkai. Paaiškėjo, kad vyras mojavo dujiniu pistoletu, kurio nebuvo įregistravęs, tad neturi leidimo jį laikyti ir naudotis.

Pareigūnai paėmė ginklą ir pradėjo tyrimą dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu. Beje, kai policininkai atvažiavo, iš automobilio muzika nebesklido.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kad neleidžia....

Vatnike, visi palaiko Ukrainą, nepažįstu nė vieno nepalaikančio. O tu, šunie, uždaryk žiomenis, nes putinas ištrauks tau iš subinės ir gerklėn įbruks. Slava Ukraini!

Kad neleidžia po propagandiniais straipsniais komentuot

tai rašau čia. Straipsniui ,,Vieningi klaipėdiečiai ir toliau palaiko Ukrainą" - NESISTENKITE! NEPALAIKO NIEKAS TIK PARTINIŲ TERORISTŲ GRUPUOTĖS. O JŪSŲ DIENRAŠTIS PILNAS TIK PROPAGANDINIO MELAGINGO SUDO. Galėtumėt bent žYMEKLĮ prisekt kur kamputyje, kad čia užsakyta partinių, priklausomos nuo užsienio vyriausybės nurodymu. Per tokias veidmainystės muges ir nusibaigs paskutiniai buvusios spaudos tiražai. Ne tik popieriniai

Anonimas

ИДИ НАХУЙ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS