Klaipėdiečiai nepakantūs girtiems vairuotojams | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI NEPAKANTŪS GIRTIEMS VAIRUOTOJAMS

Girti vairuotojai prilyginami žudikams, todėl žmonės vis dažniau patys sustabdo ketinančius sėsti prie vairo neblaivius asmenis ir praneša apie tai policijai.

Taip atsitiko ir penktadienį vakare, apie 20.30 val., Klaipėdos pakraštyje, Liepojos plente esančio prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje. Žmonės pastebėjo, kad girtas vyras ketina vairuoti automobilį „Honda“. Pilietiški asmenys privertė vairuotoją sustoti ir perdavė vairuotoją iškviestiems policininkams.

Vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 2,43 prom. Naktį jis praleido areštinėje.

Naktį į šeštadienį policijos pareigūnai surengė reidą ir 1.40 val. Minijos gatvėje sustabdė automobilį „Mazda“. Paaiškėjo, kad 44-erių gruzinas, vairavęs šią mašiną, buvo neblaivus (1,82 prom.).

Penktadienį apie 19 val. netoli greitkelyje Vilnius-Klaipėda, netoli uostamiesčio pareigūnai sustabdė „Volkswagen Passat“, kurio 34 m. vairuotojas buvo labai girtas. Jam nustatytas 3,25 prom. girtumas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Hahaha

Įstatymai saviems todėl ir geria už vairo ,o būtų taip ,kad pirmi 3 sulaikyti girti bus iškarto nušauti,,kaip potencialus žudikai,o po to pagal aplinkybes ,mašina konfiskuota ir po presu ir kulką į kaktą ,galiu pasakyti viena,kad girtų kelių žudikų neliks iš karto

Anonimas

Kartais kai issipagirioju ir as bunu nepakantus prisisprogusiems vairuotojams, Vot.

man patinka:))

"..Paaiškėjo, kad 44-erių gruzinas(?), vairavęs šią mašiną, buvo neblaivus (1,82 prom.)..." Tai jis.. buvo... "gruzinas" ar ..."sarkatvelas"??:))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS