Klaipėdietis bus teisiamas už didelį kiekį amfetamino | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIETIS BUS TEISIAMAS UŽ DIDELĮ KIEKĮ AMFETAMINO

  • 0

Prieš teismą stos klaipėdietis, kaltinamas disponavimu labai dideliu kiekiu amfetamino, kurį, įtariama, rengėsi platinti uostamiestyje.

Kaip ketvirtadienį pranešė prokuratūra, vyras jau yra teistas už analogiško nusikaltimo padarymą ir atliko daugiau nei 10-ies metų bausmę.

Šis tyrimas buvo pradėtas gavus informacijos, jog minėtas asmuo jam priklausančiu automobiliu galimai gabena psichotropines medžiagas. Surinkus pakankamai duomenų apie daromą labai sunkią nusikalstamą veiką, policijos pareigūnų akiratin patekusio klaipėdiečio automobilis buvo patikrintas.

Kratos metu įtariamojo „Mercedes-Benz“ automobilio bagažinėje teisėsaugininkai rado įtartiną paketą su daugiau nei 900 gramų baltos spalvos birios medžiagos. Vėliau nustatyta, kad paketo viduje buvusios medžiagos sudėtyje buvo beveik 300 gramų amfetamino. Vyras buvo sulaikytas.

Klaipėdiečiui pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba labai dideliu jų kiekiu. Už tai gresia 10–15 metų nelaisvės.

Kaltinamasis teismo laukia suimtas, baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Klaipėdos apygardos prokuratūra, jį atliko Klaipėdos apskrities policijos kriminalistai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS