Klaipėdietis nepasitenkinimą Darbo birža reiškė išdauždamas langą | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIETIS NEPASITENKINIMĄ DARBO BIRŽA REIŠKĖ IŠDAUŽDAMAS LANGĄ

Įširdęs Darbo biržos lankytojas iškoneveikė šios įstaigos darbuotojus ir išdaužė langus. Dėl to policininkai ėmėsi tyrimo.

Ketvirtadienį uostamiesčio policijos pareigūnams pranešta apie tądien prieš pietus Užimtumo tarnybos prie LR socialinės apsaugos ministerijos Klaipėdos klientų aptarnavimo departamento patalpose ir prie jų įvykusį incidentą.

Apie 10.30 val. į įstaigos patalpas 31 metų vyras bendravo su darbuotojais pakeltu tonu, o išėjęs į lauką, metė akmenį į langą ir jį sudaužė.

Įstaigoje buvę darbuotojai ir lankytojai išsigando.

Panašu, kad tuo momentu policija kviesta nebuvo. Apie incidentą policija informuota penktadienį.

Pareigūnai ėmėsi tyrimo dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Tikimasi išsiaiškinti, kas šis vyras yra ir kodėl taip pasielgė.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Ramus

darbo birza is viso reikia nugriauti, zeme uzseti zole ir uzsodinti medziais. Oras bus bent svaresnis.

>tam

tai kad pokalbiuose dėl darbo pasakoma kad visų pirma reikia apsimokyti bent šiek tiek ir tiek vienai tiek kitai pusei pasižiūrėti kaip seksis pasiekti darbo užduotis(logiška?).Aš, kai man antrą savaitę ,,kabino makaronus'' su,,ryt tikrai apiforminsiu" kreipausi į DB kad imtūsi kažko - tai jie ten mane nusiuntė. Tai ponia pasakė kad birža ne prie ko o man reikia pačiam kviesti Darbo inspekciją(pasirodo tokia yra), mokesčius ir ,,apiforminti'' tą firmos savininkę vietoje..Sakysite kad labai teisingai? O tai leiskite man paklausti kam man tas hemorojus?Gal po tokio įvykio mane paliks ten dirbti?O žinant mūsų įstatymus visai galimas daiktas kad po kokių metų tampymo po tyrimus ir.pan. aš pats liksiu kaltas ir dar kailį nulups už šmeištą.

tam periodiniam

Tai dirbti reikia pradėti tik po to, kai pasirašoma sutartis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS