Klaipėdietis pasigailėjo brangų dviratį palikęs prirakintą nakčiai prie laiptinės turėklo | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIETIS PASIGAILĖJO BRANGŲ DVIRATĮ PALIKĘS PRIRAKINTĄ NAKČIAI PRIE LAIPTINĖS TURĖKLO

Vagys žvalgosi grobio bet kuriuo paros metu ir net ten, kur juos gali pastebėti daugybė žmonių. Tuo įsitikino klaipėdietis, palikęs nakčiai prie laiptinės turėklo prirakintą dviratį.

Penktadienį Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis vagystės tyrimas. Pareiškimą parašė dviračio, kainuojančio 1,5 tūkst. eurų, netekęs žmogus.

Jį šeimininkas buvo prirakinęs prie laiptinės turėklų prie vieno Nidos gatvės daugiabučio namo.

Vagystė įvykdyta naktį iš ketvirtadienio į penktadienį.

Panašūs nusikaltimai vasarą yra dažni. Vagys taikosi prie paklausos, todėl ieško labiausiai perkamų daiktų – dviračių ir paspirtukų.

Kai kuriuos jų vėliau žmonės randa toliau nuo vietos, kur jie buvo pavogti. Pasismaginę vagys vėliau juos tiesiog numeta. Todėl nenuostabu, kad dingę daiktai, jų šeimininkams nežinant, atsiduria policijos komisariate.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Brudai

Ar žinote, kad Austrijoje galite kalnuose palikti kuprinę su pinigais ir už valandos ją rasite net nepaliestą niekas nedings. Mes kalbame apie žmonių mentalitetą. Dar tarybiniais laikais kaime niekas trobų nerakindavo ir niekas nedingdavo. O dabar vagių gaujos , tfu, negaliu žiūrėti.

Agata Kristi

Netgi ne laiptinėje ( viduje ) , bet prie laiptinės turėklo, prie daugiabučio. Nepateisinu jokios vagystės, bet šiuo atveju - dviratininkas yra kvailys...

vagys

o kas gali įrodyti, kad čia jo dviratis, kur dokumentai, kur kėbulo numeris, gal jis irgi tą dvirati pavogė kur nors Londone, daug klausymų kyla
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS