Avarijos Klaipėdoje sutrikdė eismą | KaunoDiena.lt

AVARIJOS KLAIPĖDOJE SUTRIKDĖ EISMĄ

Pirmadienio pavakarę dėl vairuotojų neatidumo įvyko dvi avarijos, kurios užkimšo judrias gatves ir privertė nervintis šimtus kitų eismo dalyvių. Šiose eismo nelaimėse labiausiai nukentėjo niekuo dėti žmonės.

Milžiniška automobilių eilė nusidriekė trimis eismo juostomis Taikos prospekte, kai 16.26 val. prie žiedinės sankryžos su Baltijos prospektu automobilis "Škoda", vairuojamas 46-erių moters, atsitrenkė į stovintį "Volvo", kurį vairavo 40-metis vyras.

Panašu, kad avarija įvyko, kai "Škodos" vairuotoja bandė persirikiuoti.

Nuo smūgio į galinę dalį "Volvo" pajudėjo ir atsitrenkė į prieš jį stovintį automobilį BMW, vairuojamą 19-metės.

Eismo įvykio metu nukentėjo 19-metė BMW keleivė, greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas ją skubiai išvežė į ligoninę.

Tuo metu nuo žiedinės sankryžos į šiaurinę pusę nusidriekė ilga virtinė automobilių, mašinos kamšatyje trimis eilėmis čia rikiavosi dar ir apie 19 val. Pravažiuodami avarijos vietą žmonės matė nuriedėjusį kažkurios mašinos ratą.

Visi eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs, tiesiog pritrūko atidumo ir noro laikytis saugaus atstumo.

Pasak pareigūnų, visi eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs, tiesiog pritrūko atidumo ir noro laikytis saugaus atstumo.

Nemenka spūstis tos pačios dienos vakare po 17 val. buvo susidariusi ir Joniškės gatvėje, netoli kapinių.

17.22 val. pareigūnams pranešta, kad šioje gatvėje susidūrė du lengvieji automobiliai ir miesto autobusas.

Pareigūnai išsiaiškino, kad išvažiuodamas iš šalutinės gatvės į pagrindinę 45 metų vyras, vairavęs automobilį "Lexus", nepraleido pagrindine gatve važiuojančio "Renault Megane". Prie šios mašinos vairo sėdėjo 51 metų moteris.

Smūgio būta nemenko, nes "Renault Megane" atsitrenkė į maršrutinį autobusą.

Ir į šią vietą buvo kviečiami medikai, jie į ligoninę išgabeno 64 metų autobuso keleivę.

Piko valandą Joniškės gatvė užsikimšo, įvykio vietoje dirbo dviejų ugniagesių mašinų ekipažai. Jiems teko iš sumaitoto automobilio vaduoti prispaustą vairuotoją, kuri negalėjo atidaryti durelių.

Iš "Lexus" išsiliejo aušinimo skystis.

Iš autobuso gelbėtojai išnešė ant neštuvų paguldytą sužeistąją ir įkėlė į medikų automobilį. Ant gatvės buvo pažirusios mašinų duženos, visas jas teko nušluoti.

Gatvė tapo sunkiai išvažiuojama, vairuotojai keiksnojo avarijos kaltininką, kuris sugebėjo sukelti eismo įvykį gatvėje, kur greitis ribojamas iki 40 kilometrų per valandą, o piko valandomis čia visi važiuoja maždaug 30 kilometrų per valandą greičiu.

 

Gairės: avarija LT, avarijos Klaipėdoje, nukentėjo žmonės, sutrikdė eismą
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

senuks

Nepranešta, o kas gi už avariją sukėlusio automobilio vairo ??. Ko gero "blondinė su telefonu rankoje", na geriausiu atveju nesigaudantis eismo situacijose nebrendyla.

Radijo šou

Komentaras dėl "įkelto video". Kas ten įkėlė tą video. Spėju su portalo žinia. Kokia prasmė klausyti idiotiškų radijo tauškalų apie kažkokią Laurą , suši. Įdomu su kuria vieta mąsto , galvoja straipsnio "autorius". Debila kusok.

jo....

Kaip čia taip sugebėti reikia tokią avariją padaryti? Nei šlapia, nei slidu, matomumas puikus, gatvė gera. Greitis ar telefonas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS