Klaipėdoje bandyta parduoti 5 tūkst. vertės netikrą aukso luitą | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE BANDYTA PARDUOTI 5 TŪKST. VERTĖS NETIKRĄ AUKSO LUITĄ

  • 5

Klaipėdoje į pareigūnus kreipėsi bendrovės atstovai, pranešę apie jiems siūlytą įsigyti galimai netikrą aukso luitą, sulaikyti du įtariamieji.

Kaip trečiadienį pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, gautas uždarosios akcinės bendrovės atstovo pareiškimas, kuriame nurodoma, kad antradienį, apie 11.46 val., į parduotuvę du asmenys atnešė parduoti 100 gramų aukso luitą „ArgorHeraeus“.

Nustatyta, kad minėti asmenys bandė parduoti galimai netikrą aukso luitą ir tokiais veiksmais pasikėsino apgauti įmonę, siekdami pasisavinti apie 5 tūkst. eurų. 

Įvykio vietoje sulaikyti ir į areštinę uždaryti 43-ejų moteris ir 30-metis vyras. Pradėtas tyrimas dėl  sukčiavimo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

naujadaugiui. pzduk rainas

ką bezdėtum jei būtų gorbio tankai koviniais? O gruzinai gradais į gyvenamus rajonus. Tik po čiūrkų atakos rusai įsikišo. Vėlgi - kokiu pagrindu sūkartvelai kėsinas į Osetiją ir Abchaziją? Kodėl tik labusai gali būt nepriklausomi?Nereikėjo krapam donbaso gyventojų žudyt - karo nebūtų. Kai susipjovė serbai su kolonistais kosovarais -natosai staigiai serbiją subombino. Kodėl krapų ne?

tai kiek supratau sena boba norėdama pasikrušti

jaunesniam baranui pripūtė pasakų ir abudu draugiškai per savo durnumą nuėjo prisiduoti mentams

newmore

Parduokit tą aukso luitą Putinui. Už simbolinę kainą - 1 kapeiką. Juk jam vis negana ir negana. Puldinėja čia Ičkeriją, čia Sakartvelą, dabar Ukrainą. Gal bent auksu pasisotins?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS