Klaipėdoje darbuojasi sandėliukų vagys: pasisavino nešiojamą kompiuterį ir žaidimus | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE DARBUOJASI SANDĖLIUKŲ VAGYS: PASISAVINO NEŠIOJAMĄ KOMPIUTERĮ IR ŽAIDIMUS

Klaipėdiečiai ilgokai gyveno ramūs dėl savo rūsių sandėliukuose laikomų daiktų. Šią savaitę vagys vėl ėmė brautis į daugiabučių namų rūsius.

Ketvirtadienį ryte policininkus kvietėsi Minijos gatvėje gyvenantys klaipėdiečiai.

Namo gyventojai rūsyje rado nulaužtus dvejų durų užraktus.

Vieno sandėliuko savininkai pasigedo dviejų žaidimų kompiuterių „Play station“. Juos savininkas įvertino 55 eurais.

Jo kaimynas pranešė pasigedęs lazerinio spausdintuvo „Laser Jet“ ir nešiojamojo kompiuterio „Omni Book“. Pareiškimą policijai dėl vagystės parašęs klaipėdietis nurodė patyręs 230 eurų nuostolį.

Ar tame pačiame rūsyje buvo išlaužta daugiau sandėliukų, nenurodoma.

Pradėję vagystės iš dviejų sandėliukų tyrimą pareigūnai tikisi visuomenės pagalbos.

Bene porą pastarųjų metų apie vagystes iš sandėliukų Klaipėdoje nebesigirdėjo.

Anksčiau vagys iš rūsių dažniausiai gvelbdavo automobilių padangas, dviračius ir net maisto atsargas. Nustatyti tokius vagis nebuvo sudėtinga, tik nukentėjusiesiems iš to nebuvo jokios naudos – žalos atlyginimo jie negalėjo tikėtis sulaukti. Vagys buvo kalėjimų senbuviai, pagrobtus daiktus jie greitai parduodavo, o pinigus pragerdavo, jokio turto neturėjo, tad po teismo keliaudavo už grotų, bet greitai vėl grįždavo ir sukdavo jiems įprastą gyvenimo ratą iš naujo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

zenonas

Jūs kaip sakant ir mokate rašyti tik apie sandėliukus, vištas. Aš pavyzdžiui teigiu, kad Klaipėdos apylinkės teisme teisia kitus teisėja V.Olcvikienė, nors pati senai privalėjo sėdėti kaltinamųjų suole. Kad mažai nepasirodytų, šalia privalėtų sėdėti, nusikalstamos, tos pačios gaujos narys antstolis A.Selezniovas. Tai ne vištų vagystės ir ne dešimtys tūkstančių litų, kur kas daugiau. Kodėl bijote rašyti. Jeigu netiesa, aš pasiryžęs nešti atsakomybę. Nerašote, esate bendrininkai ir pridėsiu, galimai ne už ačiū. Prezidentas sakė, kad nauja prokurorė atsisuks į žmones, padėkime jai? Mano tel. 8 662 33770.

Kuoka

Ar jau sugavo iskrypelius?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS