Klaipėdoje dvi moterys iš senolės buto pavogė juvelyrikos už 2 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE DVI MOTERYS IŠ SENOLĖS BUTO PAVOGĖ JUVELYRIKOS UŽ 2 TŪKST. EURŲ

Uostamiesčio senoliams vis dar reikėtų būti itin atsargiems ir neįsileisti į namus jokių svetimų žmonių, net jei jie apsimestų valstybės tarnautojais.

Šiomis dienomis į uostamiesčio pensininkų namus beldžiasi dvi moterys. Jos stengiasi tai daryti dienos metu, kai darbingo amžiaus žmonių namie nėra.

Taip penktadienį apie 15 val. pas 88-erių klaipėdietę atėjo dvi nepažįstamos moterys. Nors senolė nebuvo linkusi jų įsileisti į namus, atėjūnės įtikino ją, kad atėjo pasikalbėti dėl pensijos pristatymo į namus.

Pamaniusi, kad moterys atnešė jai pinigų, klaipėdietė viešnias įsileido.

Ką ir kaip jos kalbėjo, vėliau pagyvenusi moteris sunkiai galėjo suformuluoti. Tikėtina, kad viena jų beprasmėmis kalbomis susuko senolei galvą, o antroji tuo metu ieškojo vertingų daiktų.

Ilgokai užtrukęs pokalbis baigėsi tuo, kad atėjūnės išėjo pinigų moteriai taip ir nepalikusios.

O išlydėjusi neprašytas viešnias šeimininkė pasigedo trijų aukso žiedų ir grandinėlės su pakabuku.

Apie vagystę pranešusi nukentėjusioji dingusius daiktus įvertino 2 tūkst. eurų.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis vagystės tyrimas.

Pareigūnai bando aiškintis, ar šios dvi įtariamosios gali būti tos pačios, kurios anksčiau apvogė kelis kitus uostamiesčio pensininkus. Kol kas nežinia, ar penktadienį apvogta moteris galėtų atpažinti įtariamąsias.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

sektos

Ar tik nebus tos pačios dvi moterėlės, prisistatančios jehovos liudytojais, kurios dabar siaučia Mogiliovo gatvės daugiabučiuose ?

Nesistebiu

Aš gerai prisimenu tuos laikus, kai kaime niekas nerakito durų. Tiesiog užkabindavo spyną ar kokį kablį. Atėjęs žmogus žinojo, kad šeimininkas darže ar tvarte. Laikai keičiasi.

Gaila senolės

laikė savo gero gyvenimo liudininkus ruso laikais įsigytus papuošalus. Landzbergio sukelta akcija kur buvo raginama atiduot žiedus blokadai atlaikyt moteris ištvėrė, nepasidavė o va laisvos Lietuvos laisvi vagiai patvarkė..Atsiminkit kad šiais laikais negalima kaip sowietiniais tikėt žmonėmis ir jiems atidaryt duris. Dabar nėra draugo bičiulio brolio. Dabar aplink tik veidmainiai vilkai tykantys bet ką sudraskkyt. Net senolį ar vaiką
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS