Klaipėdoje esančiame bute nugriaudėjo sprogimas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE ESANČIAME BUTE NUGRIAUDĖJO SPROGIMAS

Sekmadienio rytą Klaipėdos pakraštyje esančioje Jaunystės gatvėje nugriaudėjo sprogimas. Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai gelbėtojai, greitosios pagalbos ekipažas, policijos pareigūnai. Iškviesti ir dujininkai, nes, kaip paaiškėjo, sprogimą galėjo lemti bute, kuriame įvyko nelaimė, neužsukti du dujų čiaupai.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie incidentą Jaunystė gatvėje gavo sekmadienį 9.03 val. Į įvykio vietą išsiųstos visos tarnybos.

Netrukus paaiškėjo, kad žmonės per incidentą nenukentėjo. Dviejų aukštų mūrinio namo pirmojo aukšto bute, kurio virtuvėje įvyko sprogimas, buvo vyras, jis nesužeistas, bet ištiktas šoko.

Panašu, jog sprogimas galėjo nugriaudėti dėl dujų nuotėkio, nes pastebėti atsukti du viryklės dujų čiaupai, todėl į įvykio vietą iškviesta ir dujų avarinė tarnyba.

Gyventojai naudojosi ne dujų balionu, bute yra įvestas centrinis dujų tiekimas.

Daugiau žmonių bute nebuvo. Gaisras po sprogimo nekilo. Sprogimo banga išdaužė du buto langus. Subyrėjo ir keturių kieme stovėjusių automobilių galiniai stiklai.

„Apgadintos buvo buto sienos, grindys. Nuo sprogimo bangos nukentėjo ir viršuje esantys butas. Dviejų butų, kurie nukentėjo nuo sprogimo, gyventojai yra evakuoti, butas aptvertas. Žmonės laikinai prisiglaus kitur, kol atsakingos institucijos nustatys, ar galima pasilikti tose patalpose, ar nepažeistos pastato konstrukcijos“, – paaiškino priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovas.

Pirminiais duomenimis, iš namo evakuota dešimt žmonių.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tas pats

Oho net iš Panevėžio ugnegesiai atvažiavo.

Kaimynai

Nėra tame name tokių laiptinių. Gėda dienraščiui, kad kelia bet ką!

Anonimas

Nuotrauka visai ne to namo.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS