Klaipėdoje – gyventojų skundai dėl transporto priemonių skleidžiamo triukšmo | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE – GYVENTOJŲ SKUNDAI DĖL TRANSPORTO PRIEMONIŲ SKLEIDŽIAMO TRIUKŠMO

  • 5

Rugpjūčio 29 dieną, reaguodami į gyventojų skundus dėl transporto priemonių skleidžiamo triukšmo, Klaipėdos policijos pareigūnai Melnragėje vykdė bendrą policinę priemonę, praneša Klaipėdos policija.

Priemonės metu patikrintos 78 transporto priemonės – apie 21.19 val., Molo ir Vėtros gatvių sankryžoje, pareigūnams patikrinus 44 metų automobilio „Peugeot“ vairuotojos blaivumą, jai alkoholio matuokliu nustatytas 0,60 prom. girtumas.

Dar du vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholinių gėrimų, bet neviršijo draudžiamos ribos. Apie 22.20 val., toje pačioje Molo ir Vėtros gatvių sankryžoje, specialiu triukšmo matuokliu pamatavę automobilio „Seat Leon“ skleidžiamą garsą, pareigūnai nustatė, jog minėto automobilio duslintuvo skleidžiamo triukšmo lygis leistiną normą viršijo 12,8 decibelo. 21 metų vairuotojas su pažeidimu sutiko, jam skirta 50 eurų bauda bei panaikintas techninio apžiūros talono galiojimas.

Klaipėdos policijos bendruomenės pareigūnai priemonės metu taip pat prevenciškai pasikalbėjo bei perspėjo keletą dviračiais važinėjusių nepilnamečių, mat šie nedėvėjo privalomų dviratininkų šalmų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Dėl transporto priemonių skleidžiamo triukšmo

klaipėdos jūrininkų prospektas - štai kur tikras košmaras .

Atsakas na

Netikiu , kad gyveni Taikos prospekte , aš gyvenu ir girdžiu ir matau kokiais greičiais važiuoja be duslintuvu ir keliantys truksma nakties metu.

Gyventoja

Ne automobilių triukšmą Melnragėje reikia tikrinti , o motociklų . tas kas sako , kad Melnragėje ramu ir nieko nėra įtariu gyvena Taikos prospekte
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS