Klaipėdoje ir vėl siautėja užpuolikas: laiptinėje iš moters griebė rankinę ir pabėgo | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE IR VĖL SIAUTĖJA UŽPUOLIKAS: LAIPTINĖJE IŠ MOTERS GRIEBĖ RANKINĘ IR PABĖGO

Klaipėdietėms vis dar yra pagrindo baimintis net įėjus į laiptinę. Plėšikas, tykantis vyresnio amžiaus moterų, vis dar nepagautas ir toliau be gailesčio skriaudžia aukas.

Pirmadienį, 20.50 val., pietinėje Klaipėdos pusėje nuo užpuoliko nukentėjo 78-erių klaipėdietė. Žardininkų gatvėje, netoli parduotuvės gyvenanti moteris grįžo su pirkiniais. Ji jau lipo laiptais, kai iš paskos pasivijo nepažįstamas vyras ir, nieko nesakęs, sugriebė už rankinės ir jėga išplėšė ją savininkei iš rankų.

Nusikaltėlis paskubėjo pabėgti, o nukentėjusioji spėjo pamatyti, kad tai gali būti apie 30 metų, apie 170 cm ūgio vyras, vilkėjęs tamsiais rūbais vyras.

Moteris dar nepranešė pareigūnams, kokią žalą patyrė, rankinėje buvusioje piniginėje galėjo būti ne daugiau 100 eurų.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo.

Tai ne pirmas toks nusikaltimas pastaruoju metu įvykdytas Žardininkų gatvės kvartale. Visos aukos nusikaltėlį apibūdino panašiai. Tikėtina, kad visus šiuos apiplėšimus įvykdė tas pats asmuo.

Pareigūnai tikisi, kad plėšiką pagaus ir negaili klaipėdietėms patarimų. Vienas svarbiausių – nesinešioti piniginės rankinėje. Geriausia į parduotuvę neštis nedidelę piniginę ir ją laikyti vidinėje kišenėje.

Kitas patarimas – į parduotuvę neštis tik mažą grynųjų sumą, o dar geriau atsiskaityti banko kortele, kurią derėtų taip pat laikyti ne piniginėje, o vidinėje kišenėje.

Patariama nevaikščioti tamsiu paros metu, o einant kiemu stebėti, ar kas neseka iš paskos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kuoka

Pagauti iskrypeli ir vietoje sutraiskyti.

Mentai

Puikiai žino šita narkoša. Nuotrauka jo paskelbkite.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS