Klaipėdoje – neįgaliųjų vietoje pastatytas BMW: vairuotojas rastas miegantis mašinoje | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE – NEĮGALIŲJŲ VIETOJE PASTATYTAS BMW: VAIRUOTOJAS RASTAS MIEGANTIS MAŠINOJE

Neblaivus vairuotojas gali įkliūti ir tada, kai prie vairo užmiega. Tai įrodė 22 metų vaikinas, pabudintas pareigūnų savo mašinoje.

Ankstų sekmadienio rytą Ryšininkų gatvėje uostamiesčio policininkai pamatė įdomų vaizdą. Automobilių aikštelėje, neįgaliesiems skirtoje vietoje, įsirėmęs į kelio ženklą stovėjo BMW.

Mašinoje sėdėjo jaunas vairuotojas, jis buvo prisisegęs saugos diržą ir saldžiai miegojo.

Policininkai pabudino vaikiną ir paprašė papūsti į alkoholio matuoklį.

Kaip ir tikėtasi, žmogus buvo girtas –  įrenginys parodė 1,90 prom. alkoholio. Įvykio vietoje jis neneigė vairavęs mašiną.

Kaip tokiais atvejais paprastai būna, vairuotojas pateko į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio.

Ko gero, šioje byloje daug kas priklausys nuo prablaivėjusio vaikino pozicijos.

Jeigu jis ims tikinti pats nevairavęs, pareigūnams bus sudėtinga įrodyti, kad jis meluoja. Nebent atsirastų įvykio liudytojų, galinčių papasakoti apie tikrąsias mašinos atsirėmimo į ženklą aplinkybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Crazy

ir dar... antraštėje parašyta, kad prie vairo rastas NEBLAIVUS VAIRUOTOJAS. Bet, kaip aiškėja iš staipsnio - dar neaišku, ar rastas užmigęs prie vairo tikrai vairavęs automobilį asmuo. Kur nekaltumo prezumcija, kolegos žurnalistai? Nei policija, nei teismas šio asmens dar neapkaltino.Gal pradžioje palaukime policijos ar teismo verdikto, ar aš kažkur klystu?

Crazy

jei paaiškės, kad nevairavo.... valstybė turės atlyginti už laiką praleistą areštinėje. Juk taip.

Klaiku

Jau pavargau stebėti tais dideliais ponų ir ponių džipais Sendvario turguje šeštadieniais. Užsatytos visos neįgaliųjų vietos.Linkiu tik vienos: kančių... Gal tai ir nekrikščioniška, bet tegul prabangių auto savininkai, bedvasiai atsigręžia į save...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS