Klaipėdoje vaikinas netikėtai įkliuvo su kanapėmis | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE VAIKINAS NETIKĖTAI ĮKLIUVO SU KANAPĖMIS

Kanapės vis dar klampina jaunus Lietuvos žmones į nemalonumų liūną. Kai kurie jų pareigūnams įkliūna visiškai atsitiktinai.

Trečiadienio vidurdienį keli Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai atvyko į Varpų gatvę, kur viename daugiabučio namo butų atliko kratą. Ieškota baudžiamajai bylai reikšmingo įkalčio.

Bute gyvena ne tik žmogus, kurio atžvilgiu buvo atliekami procesiniai veiksmai, šis būstas yra ir kito 18-mečio vaikino gyvenamoji vieta.

Apžiūrinėdami būstą pareigūnai rado stiklainį, kuriame buvo 26 folijos lankstinukai su džiovintomis kanapėmis.

Pareigūnai suprato, kad reikalas kvepia dar vienu ikiteisminiu tyrimu. Nors kanapės priklausė ne asmeniui, kurio kratos orderį turėjo policininkai, pareigūnai patikrino ir „žolės“ savininko daiktus.

Vaikino striukės kišenėje jie aptiko dar keturis tokius pat lankstinukus.

Įtariamasis kartu su pareigūnais iškeliavo į policijos komisariatą, kur buvo apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų disponavimo.

Po apklausos vaikinas namo negrįžo, jis buvo uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Kaira

Seni narkomanai sako, kad viai pradeda nuo kanapių, o paskui atsiduria Kirtimuose patvory,...taip galiausiai baigiasi žolės rūkymas.

Anonimas

Mano artimojoje aplinkoje du man artimi žmonės mirė nuo alkoholizmo. Nežinau ne vieno atvėjo, kai kas nors numirtu nuo žolės. Aš pats esu prieš narkotikus, tačiau žolę narkotiku nelaikau. Dar niekadnesu matęs AGRESYVŲ ŽMOGŲ, kuris rukytų marihuaną. Tačiau pilnas miestas agresyvių įkaušusių žmonių - tai kodėl prekystaliai užkrauti alkoholiu??? Kas man paaiškins?

klp

Kada tavo artimoje aplinkoje atsiranda narkomanas, tu norėtum išnaikinti narkotikus ne tik pasaulyje, bet ir visoje visatoje. Kanapes ir kitą šlamštą ginantys žmonės yra arba suinteresuoti iš to daryti biznį, arba naivuoliai nežinantys ką reiškia turėti artimą žmogų- narkomaną.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS