Klaipėdoje tyko garbaus amžiaus moterų: nusikaltimų braižas – panašus | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE TYKO GARBAUS AMŽIAUS MOTERŲ: NUSIKALTIMŲ BRAIŽAS – PANAŠUS

Klaipėdos senjorėms vėl pavojinga vaikštinėti dienos metu. Per porą pastarųjų dienų nuo plėšikų nukentėjo keturios garbaus amžiaus klaipėdietės.

Visos nukentėjusiosios yra perkopusios 70-mečio ribą ir buvo apiplėštos viešose vietose.

Pirmadienį po 10 val. ryto Šiaulių gatvėje esančiame pėsčiųjų take 74-erių moteris neteko rankinės, kurioje galėjo būti apie 100 eurų.

Tos pačios dienos vidurdienį Naujakiemio gatvėje nepažįstamas vyras 79-erių moteriai taip pat iš rankų išplėšė rankinę. Jo grobis – apie 100 eurų, telefonas bei banko kortelė.

Labai panašiai įvykiai klostėsi ir antradienį. Prieš 15 val. Debreceno gatvėje, pėsčiųjų take, 75 m. moteris buvo užpulta dviejų nepažįstamų asmenų. Ji neteko rankinės, kurioje be asmeninių daiktų buvo 54 eurai.

Maždaug po 20 minučių Naujakiemio gatvėje 71 m. klaipėdietė buvo beprasilenkianti su dviem nepažįstamais vyrais. Jie atėmė iš moters rankinę, kurioje buvo dvi piniginės su 150 eurų. Nukentėjusioji neteko ir telefono bei dokumentų.

Visus šiuos nusikaltimus tiria miesto policijos komisariato pareigūnai, jie bando lyginti nukentėjusių moterų parodymus.

Kol kas nusikaltimų braižas atrodo panašus, bet nusikaltėliai moterų apibūdinti nevienodai. Neatmetama, kad klaipėdietes plėšia tie patys asmenys.

Pareigūnai kartoja prieš kelerius metus sakytus patarimus vyresnio amžiaus klaipėdietėms – nesinešioti piniginės rankinėje, nelaikyti joje banko kortelės, nelaikyti lapelio su banko kodu toje pačioje piniginėje, vengti vaikščioti ten, kur nėra kitų žmonių.

Nors policininkai pataria neaukoti sveikatos dėl daiktų ir nesipriešinti nusikaltėliams, Klaipėdoje buvo keli atvejai, kai pagyvenusios moterys neatidavė savo daiktų ir narsiai susikovė su plėšikais. Kelios jų net pargriautos ant žemės priešinosi nusikaltėliams.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Kiras

Cia dar ziedeliai,uogytes veliau.100% hoholu darbas.Ir rankinukus reikia per peti laikyti.Gaila musu lietuveles,visems galime padeti,bet savo piliecius pamirso.

Arz

Manau, kad ten keli išsigimėliukai,kurie kantuojasi Debreceno gatvėje esančiuose bendrabučiuose.iš ten jiems patogiausiai nusigauti ir į Debreceno g.rajoną, ir Šiaulių g.rajonas netoli, ir Naujakiemis čia pat..ir daro tai neseniai iš zonos petuhyno atsimetę.

Jon

Čia yra daug iš Donecko,lugansko, apsimetę cakolais,ten tikri ruskiai dekokim bilotaitei ir visai sutvei koncervatorimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS