Klaipėdoje – vėl pavojai moterims: gyventojos piniginę pagrobė apkūnus berniukas? | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE – VĖL PAVOJAI MOTERIMS: GYVENTOJOS PINIGINĘ PAGROBĖ APKŪNUS BERNIUKAS?

Vyresnėms klaipėdietėms vėl reikia saugotis jų tykančių nusikaltėlių. Viena savaitgalį nukentėjusių moterų tikina, kad jos piniginę pagrobė ją pasekęs vaikas.

Šeštadienį, apie 11.30 val., 72 metų moteris buvo užpulta Naikupės gatvėje, prie savo namo laiptinės.

Moteris tądien buvo parduotuvėje ir pastebėjo, kad kažkoks vaikas į ją įdėmiai žiūrėjo. Apsipirkusi klaipėdietė susidėjo pirkinius į rankinę, o piniginę padėjo ant jų.

Kai moteris jau buvo prie pat laiptinės, parduotuvėje matytas berniukas pribėgo prie jos, stvėrė iš rankinės piniginę ir pabėgo.

Moteris prarado 70 eurų.

Apibūdindama policininkams savo skriaudiką ji minėjo, kad jaunasis nusikaltėlis gali būti apie 11 ar 13 metų, apie 120 cm ūgio, apkūnaus kūno sudėjimo.

Kai paaiškės, kas yra šis vaikas, atsakomybė už jo nusikaltimą teks tėvams.

Penktadienį vakare Birutės gatvėje panašiu būdu buvo apvogta kita moteris. Buvo 20.55 val., kai 66-erių klaipėdietė ėjo iš parduotuvės Birutės gatve.

Moteris įžiūrėjo, kad jai iš paskos eina aukštas vyras. Kai klaipėdietė buvo netoli namų, tas pats aukštas vaikinas pribėgo, griebė moters rankinę, staiga ją truktelėjo ir pabėgo.

Rankinėje buvo raktai, piniginė su 65 eurais, kitų asmeninių daiktų. Patirtą žalą nukentėjusioji įvertino 265 eurais.

Šis vyras vilkėjo lietpaltį su gobtuvu.

Abiem atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas, Klaipėdos miesto policijos komisariato vadovas Albinas Misevičius įsitikinęs, kad įtariamuosius pavyks demaskuoti.

Policininkams jau pavyko nustatyti ir sulaikyti vyrą, kuris praėjusią savaitę Herkaus Manto gatvėje iš vienos parduotuvės pavogė du dešinės kojos batus ir porą striukių.

Įtariamąjį policininkai sulaikė gatvėje, o pagrobti daiktai buvo rasti jo namuose. Įtariamasis tikino, kad būtų pavogtus rūbus ir avalynę dėvėjęs pats. Batai buvo abu dešinės kojos, vienas – 41, kitas – 43 dydžio.

Vagystę tiriantys pareigūnai pažįsta įtariamąjį iš anksčiau įvykdytų nusikaltimų. Šįkart nuspręsta ilgesniam laikui jo nesulaikyti, bet baudžiamosios atsakomybės šis vyras neišvengs.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Melas

O dar sako, kad storuliai geros sirdies… :)

apkūnus berniukas

- rutuliukas.

stogas

policija pažista grobikus ir iki šiol jų nesušaudė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS