Klaipėdoje vyko girto vairuotojo gaudynės | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE VYKO GIRTO VAIRUOTOJO GAUDYNĖS

  • 6

Neblaivus ir neturintis teisės vairuoti transporto priemonės klaipėdietis bėgo nuo policijos, apdaužė kitus automobilius.

Policija nurodė, kad apie 22.30 val. Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus pareigūnai kelyje 141 (Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda) 218 kilometre tikrino vairuotojų blaivumą.

Stabdomo automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas nepakluso pareigūnų reikalavimui sustoti ir nuvažiavo, todėl pareigūnai vijosi automobilį.

Rimkų gatvėje, ties geležinkelio pervaža, „Ford Galaxy“, važiuodamas dideliu greičiu, atsitrenkė į tris stovinčius automobilius, kurie stovėjo ties pervaža, juos apgadino.

Nustatyta, jog „Ford Galaxy“ vairavo 1986 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,79 promilės neblaivumas.

Taip pat nustatyta, jog asmuo neturi teisės vairuoti transporto priemonės.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kaunas.

Nežaidžia , o dirba savo darbą. O tu apsirūkiusiu ir girtų vis daugėja. Pasiusti plauti užpakalių į slaugos namus, kad atsilygintu už nuostolius, o kalėjimas tokių nepataiso. Juk maitina geriau negu ligoninėse.

bauduvos holi wood as

pareigunams juk butinai reikejo vyti ir taip vyti ka nelaimeli truks plys i medi ....arba i kitus eismo dalyvius ivaryt.. mentam palaukt pakol anas pristabdys zapadlo...oi zapadlo....e ne mentiskai...

Ramus

Butu nusove vaira dar 218 km, tai nebutu bedos ties Rimkais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS