Klaipėdos apskrities pareigūnai įtaria radę kvaišalų: vienas vyras atsidūrė areštinėje | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS APSKRITIES PAREIGŪNAI ĮTARIA RADĘ KVAIŠALŲ: VIENAS VYRAS ATSIDŪRĖ AREŠTINĖJE

Kvaišalai tapo ne tik didžiųjų šalies miestų, bet ir kaimų kasdienybe. Pareigūnai jų randa ir automobiliuose, ir įtariamųjų namuose.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai nepranešė, kodėl šeštadienį, apie 18 val., policininkai pasibeldė į vieną butą Plungėje, V. Mačernio gatvėje. Pranešama tik tiek, kad 31 metų moters kambaryje policininkai rado baltos birios medžiagos. Įtariama, kad tai – narkotikai.

Tą patį vakarą, prieš 23 val., pareigūnai apsilankė Klaipėdos rajone, Kopūstų kaime esančiame name. 37-erių vyro bute jie rado kanapių. Kodėl pareigūnai važiavo į šį kaimą, taip pat nepranešama.

Užtat sekmadienio naktį situacija Klaipėdos rajone, Kvietinių kaime, – tradicinė. Pareigūnai nepraleidžia progos patikrinti, ką naktį mašinoje veikia jauni žmonės. Šį kartą apie 1.30 val. automobilyje „Peugeot“ policininkai rado du lankstinukus su baltos spalvos milteliais ir 29-erių vyrą, prisipažinusį, kad tai jo daiktai, uždarė į areštinę.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų disponavimo, neturint tikslo jas parduoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS