Klaipėdos gatvėse – dvi žūtys | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS GATVĖSE – DVI ŽŪTYS

Ketvirtadienis Klaipėdoje buvo pažymėtas dviejų vyrų mirtimi. Vienas jų rastas negyvas prie dviračių tako, kitas vakare žuvo pajūrio gatve važiuodamas motociklu.

Tos dienos vakare žmonės tapo kraupios avarijos liudininkais. Nors tyrimas dar tik pradėtas, bet panašu, kad dėl jaunuolio žūties gali būti kaltas nesaugus greitis.

Apie nelaimę pagalbos telefonu tądien pranešta 21.58 val. Avarija įvyko Girulių plente tarp Pirmosios ir Antrosios Melnragės.

24-erių motociklininkas, vairavęs „Honda CBR900“, liudininkų teigimu, lenkė kol kas nenustatytą transporto priemonę, kliudė saugumo salelę bei išvertė kelio ženklą ir, nuvažiavęs į pakelės griovį, apvirto.

Vairuotojas žuvo. Vaikinas buvo deklaravęs gyvenamąją vietą Klaipėdos rajone.

Vakar nelaimės vietoje dar buvo matyti motociklo ratų pėdsakai, žūties vietą ženklino gedulo žvakės, pravažiuojantys žmonės matė motociklo duženas, policininkų paženklintas jo kontakto su kelio įrenginiais vietas.

Žūties aplinkybes tiria Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Įvykio vietą jie fiksavo dronu, taip pastaruoju metu nustatomas stabdymo kelias, eismo nelaimėje dalyvavusių transporto priemonių trajektorijos ir kitos aplinkybės.

Ko gero, išsiaiškinti tiksliąją mirtimi pasibaigusios avarijos priežastį nebus sudėtinga, nes liudininkai matė šį įvykį.

Ketvirtadienį ryte, prieš pat 10 val., uostamiesčio Taikos prospekte dviračių take žmonės rado šalia dviračio sėdintį vyrą. Atrodė, kad jis važiavo dviračiu, pasijuto blogai, sustojo ir atsisėdo. Pasirodo, žmogus buvo jau miręs.

Iškviesti greitosios medicinos pagalbos stoties medikai nebegalėjo padėti šiam žmogui, beliko konstatuoti mirties faktą.

Vyras neturėjo dokumentų, todėl penktadienį pareigūnai bandė aiškintis mirusiojo asmenybę.

Pirminės apžiūros metu atrodė, kad žmogų ištiko natūrali mirtis, tačiau tyrėjai lauks tikslesnės teismo medicinos ekspertų pateiktos išvados.

Gairės: avarija LT, mirė vyrai, žuvo motociklininkas, mirė dviratininkas
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Pastaba

Gal ir gerai, kad siūloma nepjauti žolės vėlai vakare, kad galėtų seni, o ir jaunesni žmonės, kuriems reikia anksti ryte keltis į darbą, išsimiegoti. Dar reikėtų uždrausti motociklininkams ir mopedų vairuotojams po 10 valandos važinėti greičiau nei 30 km/val. greičiu. Dėl kelių priežasčių; pirma žmones negali miegoti dėl stiprių garsų ir antra; dėl jų pačių saugumo ir gyvybės.

Kada įvyko?

Kiek savaičių praėjo?

pirma baisybė

tai naikinami vyrai Lietuvos teritorijoj, nueikit į parduotuves ir pažiūrėkit kas eilėse stovi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS