Pareigūnams įkliuvo kanapių turėję vairuotojai | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO KANAPIŲ TURĖJĘ VAIRUOTOJAI

Antradienį pareigūnams įkliuvo trys vairuotojai, turėję kanapių. Paaiškėjo, kad tądien policininkai nerengė tikslinės patikros. Tiesiog šių kvaišalų vartojimas yra toks paplitęs, kad pareigūnai kanapių turinčius vairuotojus nutveria įtarę visai kitais nusižengimais.

Antradienį ryte policininkams paskambino su kelių chuliganu susidūręs žmogus, jis pranešė apie Kelių eismo taisykles kelyje pažeidinėjantį BMW vairuotoją. Pranešėjas spėjo, kad vairuotojas gali būti neblaivus.

8.45 val. pareigūnai šią mašiną sustabdė Jakų žiedinėje sankryžoje. Prie vairo sėdėjo 28-erių vaikinas. Tikėtina, kad pareigūnai užuodė kanapių tvaiką, nes salone, prie pavarų svirties gulėjo folijos lankstinukas su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, galbūt narkotine medžiaga.

Vairuotojas buvo blaivus, tačiau, ar jis tą rytą jau buvo pavartojęs kanapių, dar nežinoma, paimtų mėginių rezultatai vakar policininkams dar nebuvo žinomi.

Todėl pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Panašiai tos pačios dienos vakare atsitiko ir Kretingoje. Prieš 20 val. pagalbos telefonu paskambinęs žmogus pranešė, kad BMW miesto gatvėmis važiuoja taip, lyg vairuotojas būtų girtas.

J.Jablonskio gatvėje policininkai sustabdė šią mašiną. Kadangi 27 metų vaikinas buvo blaivus, policininkai nusprendė patikrinti jo kišenes ir neapsiriko – šortų kišenėje rado folijos lankstinuką su specifinio kvapo augaline medžiaga.

Ir šiuo atveju policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kvaišalų turėjimo be tikslo platinti.

Antradienį prieš vidurnaktį policininkai užsuko į Gluosnių skersgatvį, atokią vietą prie Dangės, kur dažnai stoviniuoja automobiliai. Taip nuo nepageidaujamo dėmesio paprastai slepiasi porelės arba kažką neleistino daryti sugalvoję asmenys.

Antradienį automobilyje SAAB sėdėjo 27-erių ir 24-erių vaikinai. Salone rastas popieriaus lapas su džiovintomis kanapėmis, o daiktadėžėje – dar ir nepraimtas lankstinukas su kanapėmis.

Ir šiuo atveju pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Visais atvejais bus tiriama, ar lankstinukų turinys – tikrai kanapės.

Įdomu, kad daug metų panašios istorijos baigdavosi įtariamųjų uždarymu į areštinę. Šįkart Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovai nieko panašaus neminėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ARNAS NAMAJUŠKA

ARNAS NAMAJUŠKA

Dd

Pareigūnai Patiss rūką ir dar tame biznei sukasi

Super

Nesušaudė ir lygtai nekankino....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS