Klaipėdos policijos ekipažai turėjo darbo – įkliuvo virtinė girtų vairuotojų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS POLICIJOS EKIPAŽAI TURĖJO DARBO – ĮKLIUVO VIRTINĖ GIRTŲ VAIRUOTOJŲ

  • 5

Klaipėdos policijos pareigūnai vos spėjo forminti įvykius, kuriuose sučiupti girti vairuotojai, teko sukti galvas kur dėti pakelėje išrikiuotus automobilius.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie pusę trijų, Smiltelės gatvėje buvo sustabdytas automobilis „Skoda Fabia“. Jo vairuotojui, gimusiam 2000 m., nustatytas 2,28 prom. neblaivumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Penktadienį, apie 17.40 val. Klaipėdoje, Jūrininkų prospekte, sustabdyto automobilio „Ford Mondeo“ vairuotojui, gimusiam 1969 m., nustatytas 2,82 prom. neblaivumas.

Kiek anksčiau, 16.23 val., Klaipėdos rajono Kalniškės kaime, policinės priemonės metu, automobilio „Volvo“ vairuotojai gimusiai 1985 m. nustatytas 1,62 prom. neblaivumas.

Beveik tuo pačiu metu, 16.43 val., Klaipėdos rajone, Jakų kaime, 1981 m. gimusiam transporto priemonės vairuotojui nustatytas 2,56 prom. neblaivumas.

Girtas vairuotojas įkliuvo ir Skuode. Penktadienį, apie 11.25 val. Gedimino gatvėje, kaip įtariama, automobilis „Nisan X-trail“, sukėlė eismo įvykį, apgadino automobilį „Buick Encore“ ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Namuose rastas galimai automobilį „Nisan X-trail“ vairavęs 1947 m. gimęs vyras buvo akivaizdžiai neblaivus, tačiau pasitikrinti neblaivumą. atsisakė.

Prieš vidurnaktį Plungėje, V. Mačernio gatvėje, 1993 m. gimusiam, automobilį „Audi A6“ vairavusiam vyrui nustatytas 1,91 prom. neblaivumas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Virtinis

Ogi va ten. Šiaip tai nebloga buvo medžioklė, bus ką Ukrainai atiduoti, kad turėtų ką drožti pafrontėje: šovinius atvežioti, sužeistus evakuoti, ir t.t.

Anonimas

Kur cia ta virtinė?

Žemaitis

Kaip čia taip ? veryga 4 metus " dirbo " gavo darbo užmokestį, sukūrė krūvą draudimų : prekyba alko kuro degalinėse, alko prekybos laikas, padidino akcizus už alko ir kas ? Apvalus nulis. Darbo rezultatas lygus nuliuiui. Kas toliau ? Dar vienas klounas vardu dulke ? Ar ne per daug tokiam kaimui kaip LT ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS