Sugyventinių konflikte Klaipėdos rajone – smūgis peiliu vyrui į krūtinę | KaunoDiena.lt

SUGYVENTINIŲ KONFLIKTE KLAIPĖDOS RAJONE – SMŪGIS PEILIU VYRUI Į KRŪTINĘ

  • 1

Girtavimo buityje ir dėl to kylančių kruvinų konfliktų griežtas karantinas nesustabdė. Klaipėdos rajone trečiadienio naktį nuo dūrio peiliu žuvo vyras.

Kovo 25-ąją, 2.40 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta apie žmogžudystę Ližių kaime. Tai yra atoki gyvenvietė Endriejavo seniūnijoje, maždaug už penkių kilometrų nuo seniūnijos centro, už Kapstatų ežero. Žmonės čia gyvena vienkiemiuose.

Vienoje sodybų jau daug metų gyveno sugyventinių pora. Aplinkinių apibūdinami, kaip mėgėjai padauginti alkoholio šie žmonės policijai nebuvo žinomi.

Kaimynų teigimu, šiuose namuose neretai kildavo barniai, tačiau rimtesnių pasekmių tokie kivirčai neturėjo.

Pastaruoju metu abu 54 metų sugyventiniai turėjo darbą, triūsė medienos apdirbimo įmonėje, tad gaudavo algą ir neskurdo.

Matyt, antradienį vakare sugyventiniai girtavo. Vyro žūtimi pasibaigęs konfliktas kilo naktį. Policijai buvo pranešta, kad vyras mirė.

Medikai ir policininkai, naktį atskubėję į minėtą sodybą rado peiliu į krūtinę nudurtą vyrą ir girtą (1,68 prom.) jo sugyventinę. Kadangi moteris buvo neblaivi, oficialiai jos apklausti nebuvo galimybės.

Apklausos vykdomos ketvirtadienį, tą pačią dieną pareigūnai kreipsis į teismą prašydami sankcionuoti įtariamosios areštą. Teismo sprendimas turėtų paaiškėti ketvirtadienį apie pietus.

Nusikaltimą tiriantys pareigūnai dar aiškinasi smurto proveržio motyvus. Jiems dar teks sužinoti, ar įtariamoji pati nepatyrė smurto. Taip bus siekiama patvirtinti arba paneigti būtinosios ginties versiją.

Ketvirtadienį pareigūnai ją apklausė ir nusprendė prašyti teismą sankcijos įtariamąją suimti maksimaliam trijų mėnesių terminui.

Teismas išklausė visus tyrėjų pateiktus argumentus ir nusprendė patenkinti pareigūnų prašymą – įtariamoji už grotų liks tris mėnesius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

"Me too" atstove tikriausiai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS