Konfliktas kelte: per grumtynes su keleiviu sužalotas darbuotojas | KaunoDiena.lt

KONFLIKTAS KELTE: PER GRUMTYNES SU KELEIVIU SUŽALOTAS DARBUOTOJAS

Tarptautiniame į Klaipėdą plaukusiame kelte – dar vienas incidentas. Šį kartą tramdydamas įsismarkavusį klientą nukentėjo ir kelto apsaugininkas.

Pirmadienį ryte, prieš 9 val., Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai skubėjo prie iš Švedijos atplaukusio tarptautinio kelto.

Policininkai iš laivo į komisariatą išvežė 29 metų vyrą. Jaunas žmogus turėjo paaiškinti savo elgesio kelte priežastis ir motyvus.

Šis keleivis naktį praleido laivo laikino sulaikymo patalpoje, kur pateko po to, kai sukėlė incidentą kelto bare.

Pirminiais duomenimis, sekmadienį vakare išplaukus iš Švedijos, apie 22 val., šis vyras girtavo bare. Įkaušęs jis tapo agresyvus ir ėmė nepadoriai elgtis. Pasak policijos pareigūnų, jis kabinėjosi prie kitų keleivių, garsiai šūkavo, koneveikė aplinkinius.

Į apsaugininko pastabą ir prašymą nusiraminti, keleivis reagavo audringai ir nepakluso tvarkos laive sergėtojo reikalavimui.

Netrukus girtas baro klientas puolė apsaugininką ir ėmė jį smaugti. Besigrumdamas su užpuoliku 52 metų apsaugos darbuotojas užsigavo ir susilaužė alkūnkaulį.

Galiausiai jam pavyko keleivį surakinti antrankiais. Naktį vaikinas praleido laikino sulaikymo kambaryje, išsiblaivė ir ryte jau galėjo kitaip vertinti savo poelgį.

Apsaugininkas kreipėsi į medikus, suteikus būtinąją pagalbą, jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pareigūnai ėmėsi ikiteisminio tyrimo.

Klaipėdos miesto policijos komisariato Antrojo veiklos skyriaus viršininkas Albinas Misevičius patikino, kad incidentai keltuose nėra dažni, per metus – vos keli, o apsaugininkai pasirengę prižiūrėti viešąją tvarką.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

liepziedis

Mest tokius dalbajobus uz borto ir bus tvarka!

Ha

Ir vėl bedantis gandragalvis sugrįžo į Lietuvą

Palaukit

Juk ktų atstovai visada teigia kad baras kelte kol kas nedirba., tai vadinasi dirba, nes incidentas nutiko bare
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS