Kratų metu klaipėdiečių bute rasta kone kilogramas kanapių, amfetamino ir kokaino | KaunoDiena.lt

KRATŲ METU KLAIPĖDIEČIŲ BUTE RASTA KONE KILOGRAMAS KANAPIŲ, AMFETAMINO IR KOKAINO

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (VPK KPONTV) ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl narkotikų platinimo dideliais kiekiais.

Prieš teismą stojo sutuoktinių pora – narkotikus platinęs 11 kartų už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimą bei plėšimus teistas daugiabučio Minijos g., Klaipėdoje gyventojas ir jo anksčiau neteista žmona.

2017 m. už viešosios tvarkos pažeidimą nuteistam asmeniui bausmės vykdymas buvo atidėtas ir jam buvo paskirta probacija. Nuteistasis taip pat buvo įpareigotas dirbti ir nevartoti psichiką veikiančių medžiagų.

Probuojamasis sulaikytas 2018 m. gruodžio mėn. likus 5 d. iki išregistravimo iš probuojamųjų asmens duomenų registro termino. Kratos sutuoktinių bute metu KPONTV pareigūnai rado apie 900 g. pardavimui paruoštų ir neišfasuotų kanapių, kokaino bei amfetamino. Kaltinamasis iki šiol suimtas.

Iš viso baudžiamojon atsakomybėn patraukti trys asmenys. Be sutuoktinių poros prieš teismą stojo ir kvaišalus įsigijęs anksčiau neteistas asmuo.

Policijos nuotr.

Be to, ikiteisminis tyrimas dar vienos įtariamosios atžvilgiu išskirtas į atskirą bylą. Jai inkriminuojamas padėjimas įsigyti narkotines medžiagas. Paskelbta įtariamosios paieška.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis dideliais kiekiais turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 8 iki 10 metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

GALERIJA

  • Kratų metu klaipėdiečių bute rasta kone kilogramas kanapių, amfetamino ir kokaino
  • Kratų metu klaipėdiečių bute rasta kone kilogramas kanapių, amfetamino ir kokaino
  • Kratų metu klaipėdiečių bute rasta kone kilogramas kanapių, amfetamino ir kokaino
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ignocito

Zhenia ir draugai

To lm

Matyt savo šaukštą su skylutę nori perleisti ,žiūrėk,kad dar vienos skylutes tavo saukste neisgreztu

Anonimas

Baikit juokinti sliekus, nes kiek rašo apie bausmes už narkotinių medžiagų laikymą -viskas vėjai , nes pritonai Minijos gatvėje gyvuoja .kad ir kiek apie juos rašytumėt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS