Kriminogeninių židinių patikra: vyras nuo baro iki baro keliavo su alaus bokalu | KaunoDiena.lt

KRIMINOGENINIŲ ŽIDINIŲ PATIKRA: VYRAS NUO BARO IKI BARO KELIAVO SU ALAUS BOKALU

  • 3

Šį savaitgalį Klaipėdos miesto policijos komisariato bendruomenės pareigūnai su 1-ojo veiklos skyriaus pareigūnu bei Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojais vėl tikrino Klaipėdos miesto kriminogeninius židinius. Šie židiniai policijos nepaleidžiami iš akių nuolat, tad ir nusikaltimų, pažeidimų kai kuriuose iš jų mažėja.

Kontrolė buvo vykdoma vienuolikoje barų, įsikūrusių Žvejų, Debreceno gatvėse, Taikos prospekte. Viename iš jų, Taikos prospekto gale, užfiksuotas darbuotojų padarytas mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos pažeidimas. Kitame bare, Turgaus g., buvo trikdoma viešoji rimtis: kieme per kolonėles prieš vidurnaktį per garsiai grojo muzika.

Kuriozinis atvejis pasitaikė pareigūnams dirbant Jūreivių gatvėje: baro lankytojas išėjo nešinas tuščiu alaus bokalu, nukeliavo netrumpą atstumą iki klubo Taikos pr., užsipildė tą bokalą, matyt, jam patinkančios rūšies alumi ir nešinas šiuo pirkiniu, sugrįžo į pirmąjį barą. Negana to, kad vakare negalėjo iš maitinimo įstaigos išsinešti alkoholio, šis negirtas 28 metų keliauninkas dar ir pamojo bokalu policijos pareigūnams.

Policininkai itin daug darbo turėjo su Kelių eismo taisyklių pažeidėjais: net 23 vairuotojai Žvejų g. automobilius buvo palikę ten, kur jų negalima statyti.

Kontroliuoti ir šeši uostamiesčio daugiabučiai bei jų prieigos. Tai policijos nerimą kelią namai, daugiausia bendrabučiai, Rumpiškės, Mokyklos, Debreceno, Sulupės, Minijos ir Laukininkų gatvėse. Policijos pareigūnai žiūrėjo, ar prie šių daugiabučių nevartojamas alkoholis, ar nepažeidžiama viešoji tvarka. Pažeidimų šį kartą prie bendrabučių nepasitaikė.

Bendruomenės pareigūnai su kolegomis užsuko ir į Nakvynės namus, Klaipėdos autobusų stotį, gyventojų prašymais, fiksavo pažeidimus dėl ant žaliosios vejos pastatytų mašinų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jonas

Reikejo užsukt i šilutes plenta 6a.,6,ir 8.Ten pastoviai betvarke

T

Nebutu probleminiu gatviu jei tokius durnius isnaikintu bes tokie gadina gyvenima visiems

Neuzsuko

Reikėjo užsukti į Šilutės pl 8 barakus. Ten veikimo vyksta. Retai kada matau pareigūnas. Ypač ratuką apeinančius

SUSIJUSIOS NAUJIENOS