Mažeikių rajone nuo šūvių žuvęs pareigūnas – vienas geriausių šalies kinologų | KaunoDiena.lt

MAŽEIKIŲ RAJONE NUO ŠŪVIŲ ŽUVĘS PAREIGŪNAS – VIENAS GERIAUSIŲ ŠALIES KINOLOGŲ

  • 23

Penktadienį Mažeikių rajone nužudytas šio rajono policijos komisariato pareigūnas Saulius Žymantas (gim. 1980 m.).

Kaip pasakojo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Greta Frajerytė, žuvęs pareigūnas policijoje tarnavo 21 metus ir 8 mėnesius, buvo 12 kartų skatintas, o 2018 metų pabaigoje apdovanotas trečiojo laipsnio ženklu už ištarnautus metus.

40-metis S. Žymantas ir kartu su juo atvykusi 38-erių policininkė dirbo Mažeikių rajono veiklos skyriaus tyrėju. Be to, pareigūnas buvo ir kinologas.

Užventyje gyvenęs 40 metų S. Žymantas augino du nepilnamečius vaikus.

Netrukus po žinios apie pareigūno mirtį, prezidentas Gitanas Nausėda, premjeras Saulius Skvernelis, vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė penktadienį pareiškė užuojautą dėl Mažeikių rajone tarnybos metu nušauto policijos pareigūno Sauliaus Žymanto.

Kaip pranešta anksčiau, Mažeikių rajone, Birbiliškės kaime, ginkluotas vyras penktadienį nušovė į iškvietimą dėl psichologinio smurto artimoje aplinkoje atvykusį 40 metų Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūną bei sužalojo dar vieną pareigūnę, jos gyvybei pavojus negresia.

1968 metais gimęs įtariamasis Stasys Brasas galimai pasišalino į šalia esantį mišką, jis gali būti ginkluotas, vyksta jo paieška.

Vyras anksčiau neteistas, iki šiol policijai nežinomas.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Draugai

Zmogus name ko ten reik lysti jis saugojo save yra nelieciama nuosavybe todel taip ir ivyko

Anonime matosi,kad esi pridurkas.Į ką šauti ? Jei šizofrenikas šaudo pro namuose esančia anga.Šauna net nespėjus prisiartinti.Nebūkit visi daugelis komentuojančiu asilai.Užuojauta sužeistai ir žuvusio šeimai.

Anonimas

Gaila žuvusio policininko, papuolė ant pirmo šūvio, kuris buvo mirtinas. O ką tada veikė jo porininkė, klykė iš baimės, ar užmiršo turinti pistoletą? Kodėl nežpuolė ir galingais koviniais veiksmais nesutvarkė žudiko ? Kokia nauda iš moterų policijoje ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS