Mistiškas nutikimas Klaipėdoje: automobilį vairavęs vyras išgirdo smūgį į dangtį | KaunoDiena.lt

MISTIŠKAS NUTIKIMAS KLAIPĖDOJE: AUTOMOBILĮ VAIRAVĘS VYRAS IŠGIRDO SMŪGĮ Į DANGTĮ

Mistiška istorija Klaipėdoje atsitiko automobilį „Chevrolet“ šeštadienį vakare vairavusiam žmogui. Policijos pranešimas apie tai labiau primena mįslę, nei informaciją apie įvykį.

18.50 val. Joniškės gatve važiavęs žmogus staiga pajuto smūgį į automobilio dangtį. Išlipęs jis pamatė, kad dangtis ir valytuvas apgadinti.

Kas buvo tas daiktas, netikėtai užkritęs ant mašinos, galima tik spėlioti, mat mašina tuo metu važiavo prieš tiltą.

Joniškės gatvėje yra tiltas, kuriuo važiuoja traukiniai. Ar nuo jo nukrito ledo gabalas, o gal kažkas tyčia nuo viršaus į mašinas mėtė akmenis, neaišku.

Nukentėjusysis pranešė patyręs 1040 eurų žalą.

Pareigūnai užfiksavo įvykio aplinkybes ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pritariu

Mistinis nutikimas nutiko Melneragėje važiuojant nuo molo Klaipėdos link.Rudeni iš krūmo augančio prie kelio į pravažiuojantį automobilio langą buvo paleistas uobolys, per plauką liko sveikas automobilio langas.Vaikų darbas.Taip pat mėtydavo akmenys nuo geležinkelio veduko, kol neaptvėrė garso sienelėmis.Tėvai labiau turėtų rūpintis kuo užsiima laisvalaikių jų atžalos.

Vladi

čia vaikai Nuo tilto mėto.kai su valtym plaukdavau ie metė akminus .Kol jų nepgaus kartosis .Nuo nelaimės žingsnis.Bandziau pagauti jos, ie šokdavo ant dviračių ir viskas.

tadas

kameru reikia ant tilto. 100% piemenu darbas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS