Naktį Žvejų g. rastas gulintis vyras: įtarimų sukėlė iš kišenės iškritęs maišelis | KaunoDiena.lt

NAKTĮ ŽVEJŲ G. RASTAS GULINTIS VYRAS: ĮTARIMŲ SUKĖLĖ IŠ KIŠENĖS IŠKRITĘS MAIŠELIS

  • 1

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį viešoje vietoje rastas gulintis vyras, kuris su savimi turėjo, kaip įtariama, narkotikų.

Kaip praneša Klaipėdos policija, rugpjūčio 6 d. apie 2.18 val. Klaipėdoje, Žvejų g., viešoje vietoje, rastas gulintis 1985 m. gimęs vyras.

Iš jo kelnių kišenės buvo išlindęs mobiliojo ryšio telefonas ir plastikinis maišelis su baltos spalvos biria, galimai narkotine, medžiaga.

Tai ne vienintelis įvykis, kuris siejamas su narkotikais.

Šeštadienį artėjant vidurnakčiui, apie 23.25 val., Palangoje, Plytų g., viešoje vietoje, pareigūnams įtarimų sukėlė 17-mečio elgesys. Atlikus asmens dalinę apžiūrą, rastas ir paimtas folijos lankstinukas su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Iš šeštadienio į sekmadienį naktį, apie 2.13 val., Palangoje, J. Basanavičiaus g., naktiniame klube, patikrinus įtartinai besielgiantį 19-metį, pas jį rasta augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ir

Kodel vis klaipedoje...ten turbut pareigunai kovoja issijuose o pas mus slabotkei diunde su fogliu ir toliau stumdo net su vaikisku vezimuku laksto ir prekiauja foglis savo dalies tyliai lauke apykoja jau nueme laisve prekybai narkotikams!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS