Naujųjų sutiktuvės pajūryje – be tragedijų | KaunoDiena.lt

NAUJŲJŲ SUTIKTUVĖS PAJŪRYJE – BE TRAGEDIJŲ

Naujųjų metų sutiktuvės pajūryje apsiėjo be didelių tragedijų, tačiau incidentų neišvengta. Darbavosi vagys, šventusieji patyrė traumas, padaugino alkoholio. Sulaikytas ir visiškai girtas vairuotojas.

Geltonojo žemės šuns metai nemalonumais prasidėjo Statybininkų prospekto gyventojui. Pirmadienį apie 1.30 val. pastebėta, kad kažkas įsibrovė į jo butą ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir 200 eurų. Vagis į patalpą pateko per atvirą langą.

Sekmadienį apie 13.50 val. policijos pareigūnai sustabdė 38 metų vyro vairuojamą automobilį „Opel Zafira“. Vairuotojas buvo girtas. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,13 promilės. Girtas vairuotojas Naujus metus sutiko areštinėje.

Šventinę naktį darbo netrūko greitosios pagalbos medikams. Daugiausia kreiptasi dėl apsinuodijimo alkoholiu ir traumų.

Kai kurie šventusieji susižalojo, naudodami pirotechnika. Dauguma pastarųjų apsidegino rankas.

Sužalojimų sprogdindama petardą neišvengė 30 metų vilnietė, Naujuosius sutikusi Palangoje. Į kurorto ligoninę ji atvežta apie 1 val. nakties. Medikai jai diagnozavo dešinės rankos sumušimą. Moteris išleista gydytis ambulatoriškai.

Greitosios pagalbos medikams darbo netrūko ir pirmąją Naujųjų metų dieną. Daugiausia jie buvo kviečiami dėl pilvo skausmų, apsinuodijimo alkoholiu.

Uostamiesčio ugniagesiai tvirtino, kad Naujametė naktis buvo rami. Kelis kartus jie vyko gesinti degančių šiukšlių konteinerių. Rimtesnių gaisrų nebuvo.

Darbo po Naujųjų sutikimo netrūko miesto viešųjų erdvių valytojams. Jiems teko rinkti šventusiųjų paliktas dėžes nuo fejerverkų, butelius.

GALERIJA

    Vytauto Liaudanskio nuotr.
    Rašyti komentarą
    Komentarai (0)

    SUSIJUSIOS NAUJIENOS