Neblaivių vairuotojų bumas Klaipėdoje: skubančiam į degalinę vyrui nustatytas 3,41 prom. girtumas | KaunoDiena.lt

NEBLAIVIŲ VAIRUOTOJŲ BUMAS KLAIPĖDOJE: SKUBANČIAM Į DEGALINĘ VYRUI NUSTATYTAS 3,41 PROM. GIRTUMAS

Girti vairuotojai nenustoja stebinti net ir atėjus tamsiajam, šaltajam metų laikui. Pareigūnai tikina, kad neįmanoma išskirti labiausiai linkusiųjų važinėti apsvaigus amžiaus ar lyties. Šio savaitgalio įvykiai tai tik patvirtino.

Sekmadienį, po 17 val., policininkams pranešta apie Vilniaus plentu keistai važiuojantį "Volkswagen" markės automobilį. Pareigūnai pasivijo nurodytą automobilį ir sustabdė. Prie vairo sėdėjo 38-erių moteris.

Paaiškėjo, kad ji buvo visiškai girta, konstatuota, kad jos apsvaigimas vertinamas kaip sunkus – 2,57 prom. Tą vakarą jai kelionė baigėsi areštinėje.

Dar labiau pareigūnus nustebino 33-ejų vyras, sekmadienį po 15 valandos įvairavęs "Audi A6" į degalinės teritoriją uostamiesčio Taikos prospekte. Patikrinę jo blaivumą pareigūnai dar labiau nustebo, matuoklis parodė 3,41 prom.

Sekmadienio naktį pareigūnams įkliuvo dar du girtuokliai, ryžęsi vairuoti būdami apsvaigę.

Po 1 val. nakties Taikos prospekte sustabdyto automobilio "Audi" vairuotojas įpūtė 1,81 prom. 37 metų vyrui teks stoti prieš teismą.

O po vidurnakčio 47-erių vyras remontuojamame Tilžės gatvės ruože nuvairavo savo "Mercedes Benz" į griovį.

Pareigūnai užfiksavo, kad vairuotojas kalbėjo nerišliai, nuo jo sklido alkoholio kvapas, tačiau pasitikrinti blaivumą jis kategoriškai atsisakė. Policininkai nuvežė jį į ligoninę, todėl girtumas bus nustatytas iš kraujo ėminio.

Tai yra tik vienos dienos įvykiai, kitos savaitgalio dienos ir naktys netapo gera išimtimi.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

X

Gal jau valdžiai reiktų pribusti, ir suprasti kokioje padėtyje yra gyventojai. Pasižiūrėkite kiek geriančių žmonių, gal jau gana sekti pasakas liaudžiai, kad alkoholio vartojimas mažėja. Valdžia, gal jau pradėkite galvoti, kad padaryti kuo prieinamesnį gydymą nuo priklausomybių, prieinamesnius psichologus.

Op

Jei žmonės vistiek ryžtasi sėsti prie vairo, po visų pasakojimų, istorijų apie vairavimą išgėrus. Reiškias baudos per menkos.

Kažin ką svarbaus

norėta pasakyti šiuo sakiniu :" Girti vairuotojai nenustoja stebinti net ir atėjus tamsiajam, šaltajam metų laikui." Ir kuo gi tie girti vairuotoja mus stebina?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS