Neblaivus keleivis autobuse: kol nuvyko į Palangą, ištuštino visą butelį | KaunoDiena.lt

NEBLAIVUS KELEIVIS AUTOBUSE: KOL NUVYKO Į PALANGĄ, IŠTUŠTINO VISĄ BUTELĮ

Ketvirtadienį iš Klaipėdos į Palangą autobusu važiuojančių keleivių laukė iš tiesų neįprasta kelionė. Šalia atsisėdęs ir kartu į Palangą važiuojantis keleivis sugalvojo pasivaišinti alkoholiniais gėrimais.

Viename socialiniame tinkle pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuotas vyras rankoje laikantis taurelę ir, pasak įrašo autorės, geriantis stipriuosius gėrimus.

„Kasdien važiuoju į darbą viešuoju transportu. Žmogelis kol pasiekė Palangą suvartojo visą butelį iš firminės „čierkelės“, – piktinosi įrašo autorė.

Kiti įrašo komentatoriai juokavo, kad tokiu būdu keleivis tiesiog stengiasi išvengti kaukės dėvėjimo viešojoje erdvėje.

„Žmogus protingas, kai geri ir valgai, kaukių nereikia“, – šmaikštavo vienas komentatorius.

Dar kiti teigė, kad taip žmogus tiesiog dezinfekavosi, nes ne kiekvienas gali nusipirkti tokio brangaus gėrimo ir dar su originalia taurele.

„Mąstau, kad gal nuo Klaipėdos iki Palangos visi perkam butelį ir geriam? Bus visi lygūs ir prieš Dievą, ir vairuotoją, ir koronavirusą. Sėdėt šalia tokio. Net pareikalaučiau grąžinti pinigus už kelionę iš vairuotojo“, – piktinosi dar vienas komentatorius.

Įrašo autorei taip pat kilo klausimas, ar turi vairuotojas reaguoti į tokius atvejus.

Susisiekus su transporto įmone, vežusia šiuos keleivius, atstovas tvirtino, kad apie šį konkretų atvejį informacijos neturi, tačiau alkoholinius gėrimus transporte vartojančių žmonių pasitaiko.

„Žinoma, kad būna, tačiau ne tik pas mus, bet ir visur. Tokiu atveju vairuotojas turėtų keleivį išlaipinti, o jeigu jis agresyvus, iškviesti policiją, kad ji įvertintų situaciją ir pasirūpintų neblaiviu keleiviu“, – teigė atstovas.

Portalas primena, kad alkoholinių gėrimų vartojimas viešose vietose arba pasirodymas išgėrus priskiriamas administraciniams nusižengimams ir užtraukia baudą nuo 20 iki 100 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Aida

Ar jis triukšmavo? Jei niekam netrukdė, tai pačiam stukačiui turėtų būti gėda už filmavimą. Bl..m, kai nemėgstu tokių stribų, pataikūnų, kvepiančių pedantų, kurie nustojo prieš tris dienas gerti ar davatkų, kurios eina ir uosto kiekvieną praeivį, nors pačios apsiš.kusios.

Vitas

Kai vagia nemato kai prievartauja nemato o kai zmogus isgere jinai matai padla mato.gal jam depresija, gal jo artimas zmogus mire ir jis kitaip nemoka saves sujimt i rankas. Ar pagalvojai rastininke tu

Tarybinis

Jeigu ramiai ir tyliai išgėrė kaip limonadą, tai gal ir nieko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS