Nepilnametis vyrą reketavo dėl nuotraukų: išreikalavo stambią sumą pinigų | KaunoDiena.lt

NEPILNAMETIS VYRĄ REKETAVO DĖL NUOTRAUKŲ: IŠREIKALAVO STAMBIĄ SUMĄ PINIGŲ

Tik atidavęs šantažuotojams daugiau nei 14 tūkst. eurų nuo kovo mėnesio reketuotas vyras nusprendė kreiptis į policiją. Ėmęsi tyrimo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kol kas neatskleidžia, kodėl jaunas vyras pasidavė šantažuojamas.

24 metų vaikinas į policiją kreipėsi pirmadienį. Jis papasakojo, kad nuo kovo iki pat rugsėjo 26-osios nuolat bendravo su dviem asmenimis, kurie grasino paviešinti jo nuotraukas.

Už tai, kad taip neatsitiktų, jaunas vyras mokėjo pinigus, per kelis mėnesius jis sumokėjo 14 261 eurą.

Gali būti, kad turto prievartautojams auka mokėjo už tylėjimą ne tik pinigais, bet ir pirko brangių daiktų.

Pareigūnai pranešė pradėję ikiteisminį tyrimą dėl turto prievartavimo ir jau sulaikė 17-metį. Pasak policijos atstovės, jis yra areštinėje.

Antras įtariamasis nustatytas, bet dar nesulaikytas.

Pasak policijos pareigūnų, visa tai vyko Klaipėdoje. Kol abu įtariamieji neapklausti, policininkai nelinkę atskleisti daugiau nusikaltimo detalių.

Klaipėdoje prieš kelerius metus yra buvusi reketo istorija, kai jauni vaikinai skelbdavosi teikiantys seksualines paslaugas vyrams.

Su klientais jie susitikdavo kur nors netoli Klaipėdos savo automobilyje. Vienas vaikinų įsitaisydavo mašinos bagažinėje ir vaizdo kamera slapta fiksuodavo į skelbimą atsiliepusio vyro meilės žaidimus su jaunuoliu.

Po kiek laiko bendrininkai imdavosi auką reketuoti.

Baimindamiesi viešumo vyrai, tarp kurių buvo ir žinomų Klaipėdos visuomenei asmenų, sutikdavo mokėti jauniesiems nusikaltėliams.

Nusikaltimas išaiškėjo, kai vienas taip reketuojamas vyras pasiskundė policininkams. Iš rastų vaizdo įrašų pavyko nustatyti kitus nukentėjusiuosius, tiesa, vėliau ne visi jie norėjo viešumo.

Ar pastarųjų mėnesių šantažo atvejis bent kiek primena šį nusikaltimą, kol kas neatskleidžiama.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anoniminis

Paulius Paulius fb

nordland

tai uzsislaptine pederastai, vaizduojantys normalius.

Anonimas

kas cia per pederastija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS