Nesėkmingas vakarėlis uostamiestyje: po išgertuvių dingo ir telefonas, ir pinigai | KaunoDiena.lt

NESĖKMINGAS VAKARĖLIS UOSTAMIESTYJE: PO IŠGERTUVIŲ DINGO IR TELEFONAS, IR PINIGAI

Išgertuvės kartais baigiasi ne tik kitą dieną skaudančia galva. Pasitaiko, kad svečius išlydėję šeimininkai kreipiasi į policiją dėl vagystės.

Būtent taip galėjo atsitikti antradienį pareiškimą policijai parašiusiai 44 m. klaipėdietei.

Praėjusį penktadienį, lapkričio 13-osios vakare, Šilutės plente gyvenanti moteris po išgertuvių pasigedo savo mobiliojo ryšio telefono.

Moteris prisiminė, kad į telefono dėklą ji buvo įkišusi 500 eurų.

Prieš 22 val. moteris paskambino pagalbos telefonu. Pareigūnai atvyko į jos namus, tačiau šeimininkė buvo gerokai neblaivi ir negalėjo rišliai išdėstyti, kas jai nutiko. Policijos pareigūnai patarė moteriai išsiblaivyti, atidžiai apžiūrėti namus ir, jei telefonas neatsiras, parašyti policijai pareiškimą.

Po keturių dienų ji taip ir padarė. Tada pareiškėja ir nurodė, kad iš jos namų dingo telefonas "Redmi Note 8T" su eurais dėkle. Patirtą žalą klaipėdietė įvertino 650 eurų.

Aprašydama įvykio aplinkybes, moteris nurodė, kad jos namuose buvo girtaujama, o telefoną galėjo pavogti bute buvę jos pažįstami vyras ir moteris.

Pradėję vagystės tyrimą policijos pareigūnai ketina apklausti išgertuvių dalyvius, galbūt tada paaiškės daugiau penktadienio vakaro aplinkybių.

Panašių atvejų iki karantino pasitaikydavo neretai. Dažniausiai nukentėdavo kavinėse ar naktiniuose klubuose vakaroję vyrai.

Jie brangesnių savo daiktų pasigesdavo po to, kai nakties linksmybes pratęsdavo su atsitiktiniais pažįstamais, kuriuos atsivesdavo į savo namus.

Dingę daiktai dažniausiai randami lombarduose.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klp

O tai telefo negali atsekti palei IMEI??? Kaimas kazkoks

Cielka

Dingo telefonas, pinigai ir nekaltybe...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS