Nuteistas kaunietis rado gudrų būdą patekti už grotų: krepšyje – 886 tūbelės tablečių | KaunoDiena.lt

NUTEISTAS KAUNIETIS RADO GUDRŲ BŪDĄ PATEKTI UŽ GROTŲ: KREPŠYJE – 886 TŪBELĖS TABLEČIŲ

  • 6

Ne visiems nusikaltusiems žmonėms įkalinimas reiškia bausmę. Kai kuriems pataisos namai – mielesni už gimtuosius tėvų namus. Jaunas vyras, nebežinodamas, kaip išsireikalauti, kad būtų pasiųstas atlikti jau paskirtos bausmės, pats iškvietė Klaipėdos apskrities policininkus ir prisipažino įvykdęs nusikaltimą.

Vėlų trečiadienio, balandžio 1-osios, vakarą 25 metų kaunietis paskambino pagalbos telefonu ir pranešė norįs pranešti apie paties įvykdytą nusikaltimą.

Policininkai nuvyko į visai netoli Klaipėdos esantį Lingių kaimą, kur vaikinas pasisakė esantis, ir rado jį nurodytoje vietoje su sportiniu krepšiu rankoje.

Kaunietis iškart pasisakė norintis pasiduoti policijai ir turįs narkotikų.

Rankinėje tikrai buvo 886 tūbelės su baltos spalvos tabletėmis. Kokie tai medikamentai, dar neaišku.

Pats kaunietis kalbėjo apie juos skirtingai. Pradžioje minėjo, kad tai – kvaišalai, paskui tikino, kad tai vaistai nuo biologinio ginklo.

Kas iš tiesų yra tūbelėse, turės atsakyti ekspertai, tačiau tyrimas gali trukti ne vieną savaitę.

Policininkai nugabeno vaikiną į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Apklausiamas jis pasakojo, kad Kaune buvo nuteistas už viešosios tvarkos sutrikdymą, teismo nuosprendis jau įsiteisėjo, bet pareigūnai vis neveža jo atlikti bausmės.

Vaikinas atviravo, kad jam pastaruoju metu išsivystė depresija, iš kurios jis neranda kitos būdo išbristi, kaip grįžti į įkalinimo įstaigą. Tačiau laikinosios sostinės policininkai jo kažkodėl neieško ir į pataisos namus neskuba gabenti.

Ketvirtadienio apklausos buvo visiškai kitokios – sulaikytasis nustojo atsakinėti į klausimus ir nieko nebeaiškino nei apie vaistus, nei apie patį save.

Klaipėdos apskrities policijos viršininkas Alfonsas Motuzas svarstė, kad vaikinas tiesiog suprato, kad jam pasisekė pasiekti savo tikslo – jis bus nugabentas į pataisos namus, kur turi atlikti jam skirtą bausmę.

Tuo pačiu metu tiriama, ar kaunietis rankinėje tikrai turėjo narkotikus ar kokias kitas draudžiamas medžiagas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Net jei kvaišalų versija nepasitvirtintų, jaunuolis „užsidirbo“ kitą bylą – už pareigūnų klaidinimą ir pranešimą apie nebūtą nusikaltimą.

Vis dar neaišku, kokiu būdu vaikinas atkeliavo į Klaipėdos rajoną. Jokios transporto priemonės, kuria jis galėjo atvažiuoti į pajūrį, pareigūnams aptikti nepavyko.

Įtariamasis buvo ne kartą pakliuvęs į pareigūnų akiratį už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimus ir kitus nesunkius nusikaltimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

X

Milicija akupavo pessiujiu takus Lietuvoi piestieji turi trauktis nes vsdziuoja blondine

juk

tai kurortas uz grotu ir virusas nebaisus pailses uz MM ir vel i /darba/...

Hmmm

Kausas!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS