Oro uoste sulaikyta teismo vengianti vilnietė: ruošėsi išvykti į Egipto kurortą | KaunoDiena.lt

ORO UOSTE SULAIKYTA TEISMO VENGIANTI VILNIETĖ: RUOŠĖSI IŠVYKTI Į EGIPTO KURORTĄ

  • 3

Pasieniečiai Vilniaus oro uoste sulaikė į Egiptą skristi susiruošusią sostinės gyventoją – jos ieško policija, nes moteris dukart nepasirodė teisme, kuriame nagrinėjama jos baudžiamoji byla dėl vairavimo išgėrus.

Antradienį Vilniaus oro uoste pasieniečiai tikrino reisu į Egipto kurortą, Šarm El Šeichą, vykstančių keleivių dokumentus.

Pasienio kontrolės metu Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai nustatė, kad vienos iš keleivių, 31-erių vilnietės, paiešką teismo prašymu šių metų vasarį paskelbė sostinės policija. Moteris du kartus neatvyko į teismo posėdį, todėl nebuvo galimybės pradėti nagrinėti jai iškeltos baudžiamosios bylos.

Vilnietė kaltinama pernai rugpjūtį sostinėje vairavusi automobilį, būdama sunkiai apsvaigusi nuo alkoholio (3,31 prom.).

Kaip pranešė VSAT, pasieniečiai moterį sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos patalpas. Tą pačią dieną sulaikytoji perduota atvykusiems policijos pareigūnams.

Šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 967 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji jų dalis, 764, pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

RT

Moteris vyko į Turkiją, kad užsirbti babkių baudos mokėjimui. Durniai, kam sulaikėt, iš ko dabar baudą sumokės? Reikėjo sulaikyti grįžtančią, kad babkes atimt, o ne išvykstančią. Juk nesėdėtų toj Turkijoj ilgai.

Edas

Nesuprantu kodėl policija neišlaužia durų ir jėga neatvesdina į teismo posėdį. Bet kažkodėl sėdi ir laukia kol žmogus pasirodys oro uoste. cha cha Galu gale toks teismas gali vykti ir be vairuotojo/os. Įsūdo teismas didelę baudą už vairavimą išgėrus, dar prideda už teismo negerbimą- neatėjo į posėdį ir taškas. Nusiunčia antstoliams teismo sprendimą ir viskas. O tie jau sugebės atimt babkes.

Petrucijo

Jei buvai pasodintas į kalėjimą, vadinasi, mažai pavogei. O jei tave pasodino į Seima ar vyriausybę, vadinasi, daug pavogei

SUSIJUSIOS NAUJIENOS