Pajūryje vagys siaubė būstus: nešė viską, kas pakliuvo po ranka | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE VAGYS SIAUBĖ BŪSTUS: NEŠĖ VISKĄ, KAS PAKLIUVO PO RANKA

Visų Šventųjų dieną, kai daugelis žmonių išsiruošė lankyti mirusių artimųjų kapų, vagys suskubo laužtis į būstus ir siaubti trumpam be priežiūros paliktus namus.

Būtent lapkričio 1-ąją sodų bendrijoje, esančioje netoli Klaipėdos esančiame Derceklių kaime, vienas čia gyvenantis žmogus savo sklypo kieme pasigedo giluminio vandens siurblio, o sodo namelyje neberado žvejybos įrankių. Suskaičiavęs patirtus nuostolius vyras pranešė patyręs 700 eurų žalą.

Tą pačią dieną Klaipėdos rajono policijos pareigūnams pranešta apie tai, kad apvogtas namas Aukštkiemių kaime. Dingo 1,5 tūkst. eurų vertas dviratis KTM ir 500 eurų vertinamas dviratis „Xiomi MI M365 PRO“. Be to šeimininkas pasigedo dėžutės, į kurią dėdavo monetas po 1 ir 2 eurus. Nukentėjusysis mano, kad galėjo būti sutaupęs 400 ar 500 eurų.

Ketvirtadienį savo namus rado apvogtus Dauparuose gyvenantys žmonės. Dingo apie 4 tūkst. eurų verti juvelyriniai papuošalai, rankiniai laikrodžiai ir kitos vertybės. Apie vagystę pranešęs žmogus patirtą žalą įvertino 9350 eurų.

Tą pačią dieną pastebėta, kad kažkas įsibrovė į įmonės patalpas uostamiesčio Artojo gatvėje. Pavogti trys nešiojamieji kompiuteriai ir apie 2 tūkst. eurų bei automobilių diagnostikos įranga. Įmonės atstovai žadėjo vėliau patikslinti, kokią žalą įmonei padarė vagys.

Palangoje lapkričio 1-ąją nusikaltėliai išdaužė parduotuvės durų stiklą ir pagrobė prekių, vertų 747 eurų.

Ilgasis savaitgalis, skirtas aplankyti mirusiųjų amžino poilsio vietą, yra darbymetis ir vagims. Tiesa, policijos pareigūnai aktyvių nusikaltimų tyrimo veiksmų imsis tik pirmadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Laužtuvas

Rankas kapoti. Tada jau niekas nepaklius "po ranka"... Parazitai.

VVVVV

Nezinau,nezinau kas gali iveikti ziulikus.juk matome kas dedasi ir su ,,aukstais,, vyrais.Toki nutverus kirviu per makaule ir sako neturekite sautuvo.Rudens sezonas-prasides medziokles metas.Laikykites vagys.

vi

Suskiai. Kodėl neįvedamos baudos - nukirsti ranką už pirmą vagystę, antrą - už antrą...Daugiau nebevogs - neturės rankų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS