Palangoje apvogta karo pabėgėlė | KaunoDiena.lt

PALANGOJE APVOGTA KARO PABĖGĖLĖ

Nuo vagių Palangoje nukentėjo karo pabėgėlė iš Ukrainos. Nusikaltėliai pagrobė moters rankinę, kurioje buvo visas jos turtas ir dokumentai. Kita jauna moteris pranešė, kad iš buto dingo įspūdinga grynųjų suma.

Pirmadienį 12.45 val. Palangoje Vytauto gatvėje prie parduotuvės 37-erių ukrainietė pasigedo trumpam be priežiūros ant suoliuko paliktos sportinės piniginės, nešiojamos ant liemens.

Joje buvo ne tik grynieji pinigai, bet ir du auksiniai žiedai, banko kortelės, dokumentai.

Praradimą pabėgėlė įvertino 2 357 eurais.

Palangos policininkai bando peržiūrėti ne tik prie šios parduotuvės įrengtų vaizdo stebėjimo kamerų, bet ir atokiau nuo jos veikiančių vaizdo kamerų įrašus.

Antradienį ryte Palangos policijos viršininkas Algirdas Budginas teigė dar negalintis pasidžiaugti, kad šis nusikaltimas išaiškintas, bet tokių vilčių yra.

Būta vilties, kad nusikaltėlis kur nors numes bent moters dokumentus, tačiau ir jų kol kas rasti nepavyko.

LNK reportažas:

Pirmadienį dieną į policiją Klaipėdoje kreipėsi ir 34-erių klaipėdietė. Ji pasiskundė, kad tą pačią dieną namuose pasigedo saugiai laikomų santaupų.

Jauna moteris negalėjo pasakyti, kokiomis aplinkybėmis iš namų dingo 15,6 tūkst. eurų.

Panašu, kad vagis buvo itin atsargus ir nepaliko akivaizdžių vagystės pėdsakų, nes šeimininkė nežino, nei kada įvykdytas nusikaltimas, nei įtaria, kas tai galėjo padaryti.

Iš buto dingo ir išmanusis telefonas bei kiti įvairūs daiktai. Nukentėjusioji pareiškime policijai nurodė bendrą žalą – 16 359 eurus.

Pareigūnai bando tikslinti įvykio detales, bet kol kas daugiau išsiaiškinti jiems nepavyko.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Pilietiškas,

Negi pabėgelė gali per jonines ilsėtis Palangoje? Ai, gal ją ten priėmė gyventi palangiškiai?!

Lina

Iš tikro įdomu... Si piniginė segama ant liemens, tai kam ją reikėjo nusiimti ir padėti ant suolo, žinant, kad ten visas jos gyvenimas?! Kažkaip neįtikinamai...

Jūra

Vagis neklausia kas tu Ukrainietė ar Lietuvė jam svarbu gobis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS