Palangoje sulaikant agresyvų vyrą nukentėjo Kauno pareigūnės | KaunoDiena.lt

PALANGOJE SULAIKANT AGRESYVŲ VYRĄ NUKENTĖJO KAUNO PAREIGŪNĖS

Sekmadienio vidurdienį Palangoje tramdydami įsiaudrinusį vyrą nukentėjo trys pareigūnai, komandiruoti padėti palaikyti tvarką kurorte.

Palanga vasarą tampa ne tik poilsiautojų sostine – tai ir karščiausias taškas kriminaline prasme. Ne veltui palaikyti viešąją tvarką kasmet siunčiamos papildomos policijos pajėgos iš visos Lietuvos. Viena didesnių problemų – kasmet vis mažėjantis vyrų skaičius policininkų gretose. Todėl vis dažniau dirba pareigūnės.

Sekmadienį, apie 12 val., Palangoje dirbantiems pareigūnams pranešta, kad Vytauto gatvėje, dviračių nuomos punkte, neblaivus vyras kelia grėsmę aplinkiniams provokuodamas muštynes.

Pirmosios atvažiavo į Palangą dirbti komandiruotos Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnės.

33-ejų ir 25-erių policininkės norėjo sulaikyti menko stoto, bet labai aršiai nusiteikusį 24 metų vaikiną iš Aukštaitijos. Bet jis nusprendė, kad geruoju nepasiduos ir aršiai priešinosi.

Į pagalbą kolegėms atskubėjo dar vienas policijos ekipažas.

Kai aršuolis jau buvo pasodintas į tarnybinį transportą, spyrė į policijos automobilio langą ir jį išdaužė. Stiklo šukė pataikė 30-mečiam policininkui į akį.

Greitosios medicinos pagalbos medikai iš įvykio vietos į ligoninę vežė tris pareigūnus. Tai buvo akies traumą patyręs pareigūnas. Nukentėjo ir policininkė, kuriai grumtynių su pažeidėju metu nuskilo dantis. Trečiajai pareigūnei kraujavo sužeista ausis, kurioje buvo įvertas auskaras.

Sužeistiems policininkams bus kompensuota už patirtus sužalojimus, mat visi pareigūnai yra apdrausti.

Sulaikytajam konstatuotas viso labo 0,88 prom. girtumas. Vaikinas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnui.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

brrr.....

ir vėl pereikim prie ruskių keikiamos amerikonų tvarkos : anei dantis , anei langas ...bet pretenzingas girtas šunsnukis būtų tiesiog nušautas už tokį elgesį. Iš kitos pusės ,jei žinotų apie realias tokios savo elgesio pasekmes, didelė tikimybė ,kad iš šunsnukio būtų virtęs į paslaugų ir romaus būdo pilietį. Išvada: ponai , prichvatizacija baigėsi , vogėt nebaudžiami , stambiausiais ,neįsivaizduojamais mastais todėl galima suprast jūsų , turinčių valdžią pastangas uždraust ir mirties bausmę už net už pačias baisiausias visokių brigadinių , princinių , etc. padugnių veikas,už didžiausius grobstymus - taip pat praktiškai tik išpirka ...Bet juk greit įpusės ketvirtas šios baisaus lietuviams periodo dešimtmetis. Gal reiktų baigt su ta kiaulystes krečiančia teisėsauga su visais jos ''istatymais' su išsigalvotomis žulikų ŽMOGAUG TEISĖMIS. Visi mato - iki šiol tik aukos lieka be jokių teisių .Taigi: gal gana???

Rimantas.V

Patys bukiausi aukštaičiai kumečiai iš Vilniaus bei Šaltininkų (dzūkiškai Šalčininkų) vaidina vienu metu: dvarponius-ponus, lenkus, klebonus, mažumas ir skriaudžiamus. Tokia jų specifinė psichozė.

Artūriukas

Policininkes reikėtų mokyti šokti striptizą,tai dar turėtų šansą įveikti įsismarkavusį vyruką,kitaip bus dar daug bedančių...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS