Pareigūnai krėtė Palangos naktinį klubą: du kartus čia pričiupti girti nepilnamečiai | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI KRĖTĖ PALANGOS NAKTINĮ KLUBĄ: DU KARTUS ČIA PRIČIUPTI GIRTI NEPILNAMEČIAI

  • 6

Klaipėdos apskrities pareigūnai Palangoje, paskutinį vasaros savaitgalį vykdė priemonę alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimų pažeidimams užkardyti. Per ją nustatyta 20 pažeidimų.

Vienoje greito maisto užkandinėje, esančioje Palangoje, J. Basanavičiaus g., po vidurnakčio buvo atliktas kontrolinis pirkimas – 2001 m. gimusi užkandinės darbuotoja pardavė keturias skardines alaus ir netrukdomai leido jas išsinešti iš patalpų. Pradėta administracinė teisena dėl alkoholinių gėrimų pardavimo mažmeninės prekybos ir viešojo maitinimo vietose nesilaikant licencijoje nurodytų apribojimų

Netoli minėtos užkandinės užfiksuota, kad 1990 m. gimusi moteris, kuriai nustatytas 1,51 prom. neblaivumas, viešoje vietoje vartojo akloholį – pradėta administracinė teisena dėl alkoholinių gėrimų gėrimo arba neblaivaus asmens pasirodymo viešosiose vietose.

O viename taip pat kurorto J. Basanavičiaus g. esančiame naktiniame klube, kuris šiuo metu neturi licencijos prekiauti alkoholiniais gėrimais, priemonę vykdę pareigūnai nustatė septyniolika neblaivių asmenų, jaunesnių nei dvidešimties metų. Tarp jų buvo ir penki nepilnamečiai.

Pradėtos administracinės teisenos dėl alkoholinių gėrimų vartojimo ar turėjimo, kai tai daro jaunesni negu dvidešimt metų asmenys. Taip pat pradėta viena administracinė teisena dėl teisėtų pareigūnų nurodymų ar reikalavimų nevykdymo – atsakomybė gresia pareigūnams savo funkcijas atlikti trukdžiusiai 2002 m. gimusiai merginai.

Šį savaitgalį, naktį iš rugsėjo 1 d. į 2 d., Palangos ir Klaipėdos apskr. pareigūnai tame pačiame klube surengė pakartotinį patikrinimą – vėl užfiksuota penkiolika neblaivių, jaunesnių nei dvidešimties metų amžiaus asmenų, septyni iš jų – nepilnamečiai. Pradėtos administracinės teisenos, asmenims gresia atsakomybė dėl alkoholinių gėrimų vartojimo ar turėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

M

Na,taip svarbiausia 4 skardinės,kai milijonai vaikšto į šoną,tai nesvarbu.Cirkai,ot numeris.

Alkoholis be licenzijos

Įdomu ar galima atsidaryti viešnamį be leidimų ? Jaučiu galima, valdžia neigali , kol sugalvos ką daryti ,gerai uždirbsim.

S.S.S.

jokia čia naujiena. Kiekvieno kaimo vietinėje parduotuvėlėje, kur vienas kitą visi pažįsta gali nusipirkti ir po draudžiamų prekiavimų valandų. Nepilnamečiai lengvai ir taip nusiperka per kitus asmenis. 18 metų nuvažiuoja iki Latvijos ir nusiperka pigiau ir su kaupu, nes ten nėra kvailų apribojimų kaip pas mumis, kur per savo vestuves negali pagal debilus net išgerti. Visada buvo apėjimų, jų ir bus. Nes kvaili įstatymai duoda atoveiksmį ir įprastai priešingą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS