Pareigūnai iš Latvijos piliečio konfiskavo kontrabanda gabento aukso už 3 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI IŠ LATVIJOS PILIEČIO KONFISKAVO KONTRABANDA GABENTO AUKSO UŽ 3 TŪKST. EURŲ

  • 7

Muitinės pareigūnai iš Latvijos piliečio konfiskavo kontrabanda gabento aukso už daugiau nei 3 tūkst. eurų.

Kaip šeštadienį pranešė muitinė, Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai patikrino pėsčiomis iš Kaliningrado srities į Lietuvą atvykusį Latvijos pilietį, šis deklaravo, jog gabena devynias pakuotes vaistų ir 1,4 litro vyno.

Patikrinimą atlikę pareigūnai vyro striukės vidinėje kišenėje rado nedeklaruotus du aukso žaliavos luitelius, ant kurių įspausti 585 prabos numeriai. Bendras aukso žaliavos luitelių svoris siekia 100 gramų, sulaikytų prekių vertė – 3 278 eurai.

Kontrabanda gabentas auksas sulaikytas, asmeniui surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl privalomų deklaruoti daiktų, kurių vertė viršija 2,5 tūkst. eurų, nedeklaravimo. Šis pažeidimas užtraukia 3,5 - 6 tūkst. eurų baudą, taip pat konfiskuojamos kontrabanda gabentos prekės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rūtenis

Dabar jei bus koks karinis sujudimas tas nusklpuotasis tikrai pasirodys, bet dabar jau su vamzdžiu, neabejoju, jei jau čia lyg kažkoks didelis nusikaltėlis būtų, o išties viso labo tik savo nevogtus daiktus gabenosi, argi čia žmogiška taip, nu duok 100 eurų baudą, bet taip net Pol Potas su žmonėmis nesielgė, čia kažkokios tai diktatūros apraiškos.

taigi

Pakazūcha :)

kremliaus dvokiantys autai

Kokie velniop 3000? Kur mūsų 40 milijonų, kuriuos pavogė tvartelio klanas???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS