Patikrinus kelių pajūrio gyventojų kišenes pareigūnai aptiko kvaišalų | KaunoDiena.lt

PATIKRINUS KELIŲ PAJŪRIO GYVENTOJŲ KIŠENES PAREIGŪNAI APTIKO KVAIŠALŲ

Narkotikus vartojantys asmenys įkliūna pareigūnams ir visai netikėtai. Policininkai juos demaskuoja imdamiesi tirti kitų nusižengimų. Šiuo metu populiariausi tarp jaunų žmonių kvaišalai – kanapės.

Sekmadienio popietę, 16.20 val., policininkai skubėjo į Vaidaugų gatvę, kur viename bute smurtauta prieš artimuosius. Atvykę į įvykio vietą policininkai bute rado folijos lankstinuką su žalsva medžiaga. Spėjama, kad tai džiovintos kanapės.

Paaiškėjo, kad kvaišalai – 27-erių vaikino. Policininkai išsivežė jaunuolį ir, pradėję ikiteisminio tyrimo formalumus, uždarė įtariamąjį dėl neteisėto kvaišalų disponavimo į areštinę.

Tos pačios dienos ryte Palangoje policininkai vykdė vairuotojų patikrą. Vilimiškės ir Kretingos gatvių sankryžoje sustabdyto automobilio „Mercedes Benz“ viražai policininkams sukėlė įtarimų ir jie nutarė atlikti dalinę 43 metų vyro apžiūrą.

Paaiškėjo, kad intuicija policininkų neapgavo – automobilio vairuotojas piniginėje turėjo plastikinį maišelį su baltais milteliais. Mažai abejonių, kad tai – narkotikai. Šis vyras taip pat pateko į areštinę.

Dar vienas vaikinas su, kaip įtariama, narkotikais, įkliuvo šeštadienį. Atgabentas į policiją dėl kito pažeidimo jis buvo apžiūrėtas. Policininkai rado pas 28 metų vaikiną maišelį su baltais milteliais.

Vėlų penktadienio vakarą Plungės rajono policininkams žmonės pranešė apie grupė jaunuolių, kurie viešoje vietoje rūko „žolę“.

Policininkai nuvažiavo į Plungės pakraštį, Prūsalių kaimą. Prie tvenkinio jie tikrai aptiko būrelį jaunų žmonių. Patikrinti buvo visi, bet kanapių turėjo tik 32 metų vietos gyventojas.

Jo kuprinėje policininkai rado vieną lankstinuką su kanapėmis ir į šaunamąjį ginklą panašų daiktą. Vaikinui teks aiškintis tiek dėl kvaišalų, tiek dėl neteisėto ginklo nešiojimosi.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Rukantis

Pagavo su gramu zoles koks kriminalas:) vafliai jus vafliai kaip rukem taip ir rukysim,ateis musu karta i valdzia dekriminalizuosim!:)

Grigalius Antanas

Narkomanai ne nusikalteliai darykit išvadas žmonės kol dar ne velu jie tik vartoja o ne platina . Galetu bent jau dekrimanalizuot o ne baudžiaka uz kaseka duot

Tik pasukus į

pagrindinį Girulių pliažą nepopuliariu laiku teko matyti tą patį auto su moterim už vairo. Stovi tai stovi.. Bet va kad į jį vis įlipa ir išlipa po vieną iš niekur atsirandantys paaugliai intervalu kas pusvalandį tai man buvo keista:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS